Jeg må klype meg i armen!

Fredag! Jaaaaada- wihi! Denne helgen har vi ventet på, for dette er en helg med mange tanker for uken. Her i huset er det nemlig to stk som skal starte med nye spennende jobber. Jeg må liksom klype meg litt i armen, for jeg har fått noen helt RÅ samarbeidspartnere dere kan GLEDE dere til å bli presentert for. Jeg er så takknemlig, drømmer kan virkelig gå i oppfylelse!

Vi har rigget oss til med jordbær og levende lys! Mys og kos, go´kveld rett og slett.

Vi er rett og slett helt PUMPA etter uka nå, det har skjedd så mye, vært så mye å ordne og fult hus med barn fulgt opp på treninge og skole… 5 OG 4 klasse, hvor ble de små trolla mine av? De har virkelig blitt store nå, jeg blir jo bare mer og mer forelsket i de!

Vel, i helgen har vi bare de to yngste. Vi har egentlig bare Lila denne helgen, men siden mammaen til Vanessa har «bodd» på sykehuset med henne for oppfølging var det litt godt for hun å få noen dager fri og oss noen dager med kos! Lila og Vanessa er jo så glade i hverandre, skikkelig søte sammen, blir helt rørt jeg. Nå skal vi nyte noen timer stillhet med sen kveld og latter.

Nyt kvelden, vi sees mer imorgen!

Leave a Comment