Jeg VANT!

Hei og hopp! Her har barna og vi spilt monopol ikveld, herreminhatt så moro vi har hatt det! Det bringte frem barndoms minner fra ferien på Gol hvor lillebror, mamma,pappa og jeg spilte til langt på natt. *Smiler*

Barna satt tålmodig å ventet på meg, for jeg måtte jobbe et par timer før moroa kunne starte. Det å legge seg å vite at alt er gjort av jobb er en GOD, GOD følelse.. Jeg klarer likesom ikke finne roen når jeg skal legge meg om noe ikke er ferdig. Uheldig for meg har veldig mange fellesferie, så det er et lite mareritt å få tak i rette personer på de spørsmålene man må finne svar og tingene som skal følges opp uten å bli møtt med en auto mail.

Vel, når småtrolla var i seng, jobben som kunne gjøres var gjort var det bare å sette igang!

Olíver og jeg var de som til slutt satt igjen, men så endte jeg opp med å kjøpe 6 hoteller og da danket jeg ut han også! Flaks? Vel, hadde det bare vært virkeligheten hadde jeg vært skikkelig rik, haha…..

Vi ble enige om å ta en ny runde i morgen, gutta mot jentene.. Og siden ALT kun er matematikk skal jeg lett danke de ut… For selv om Kim tror han er bedre i matte enn meg overrasker jeg han stort sett hver eneste dag.

Nå skal denne dama finne hodeputen! Imorgen er det kun 4 timer med jobb deretter MASSE kos med småtrolla!!

Nyt natten, vi sees!

Leave a Comment