Jul og kosen den bringer med.

Reklame.

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og huset blir pyntet mer og mer for hver dag som går. Dette er og blir den beste tiden på året, jeg får ikke sagt tydelig nok hvor mye denne julen betyr for nettopp meg. Jeg går inn i en egen liten boble, forsvinner inn i min egen lille verden og bare koser meg med alt julen byr på av mat, familietid og kos!

Husker dere jeg viste dere noen bilder på litt julebelysning jeg hadde bestilt fra Lampegiganten for et par uker siden? Vel, nå er det endelig i hus og jeg har pyntet rommet til barna med lyslenker og med store julestjerner til vinduene! Det ble så FINT! 

Lyslenken er super praktisk, ikke bare gir den et vakker lys, men den er på batteri så den finnes ikke brannfarlig.

Det ser ut som søte små peppekaker former, noe jeg synes gjør lyslenken litt ekstra nydelig. Lyslenken er sikkert kjempe fin på et dekket julebord også, her er det bare å ønske fantasien velkommen!

Du finner lyslenken ved å trykke på JULEBELYSNING. 

Den vakre julestjernen finner dere også ved å trykke på JULEBELYSNING. 

Julestjernen har søte små stjerneklipp i pappen, noe som gjør detaljene litt ekstra søte når lyset slår igjennom. 

Handler du for over kr 2000,-  hos lampegiganten får du varen fraktfritt hjem, så om du skal ha litt forskjellig er dette noe å legge i minnet.

Nå skal jeg ordne barna til lucia, ei søt lita Lila skal nok spenne opp de søte små øynene sine noen ganger idag tenker jeg – tenk at hun nå har begynt å forstå så mye og dette er jo hennes første jul med forståelse for det som er moro !

Vi sees!

Leave a Comment