Juletreet er på plass!

Vipps !! Har dere sett? Idag er det en måned til jul! Tenk det, bare en måned ! Den fineste tiden på året.

Først og fremst tusen takk for så mange fine kommentarer på forrige innlegg, meldingene har strømmet inn med mange liknende historier. Vi er i ekstase, det er jo ikke til å legge skjul på at det skal bli ekstremt morsomt med en liten til gutt i flokken vår nå, da den for det meste består av jenter. Olíver har vært den eneste gutten og jeg skal si det var en storebror som hoppet i taket av begeistring når han fikk vite at det heller ble en gutt.

Igår handlet mannen og jeg inn masse blått!  Nå har det gått i rosa i mine to siste svangerskap så det å kunne gå bort i gutte avdelingen å handle babytøy var ekstremt stas, og nesten litt rart. Mannen er mer babyGAL enn meg, og herremin så koselig det er. Slik har det vært hele veien, men jeg tror ( uten å si noe feil) at etter den ordinære ultralyden ble det 100 ganger mer virkelig for mannen også. Vogn, seng, stellebord og annet er nå bestemt og vi skal nå fremover begynne så smått å få noen ting i hus. Stellebordet ønsker jeg relativt fort i hus nå, pga vi nå har begynt å fylle på den lille garderoben til hjertet vårt. Nå har mannen begynte å lete seg ihjel etter å finne noen som kanskje kan begynne på tilbygget før planlagt, nettopp fordi vi verker etter å gjøre plass til prinsen vår. Også skal det bli ekstremt morsomt å gi de minste jentene et større rom med prinsesse tema fra gulv til tak.

Idag er det huset ellers som blir «pleiet», vi har nemlig tatt frem det fine juletreet vårt. NÅ klarte jeg ikke vente lenger, de fleste jeg følger på Instagram har allerede fått det pyntet og jeg har etter beste evne prøvd å drøye.. Idag sa jeg » shit au» det er bare en måned til jul og jeg tar faktisk alltid ned julen før nyttår, så hvorfor ikke nyte den en uke tidligere enn vanlig?

Mannen hoppet i rakett fart ut av salongen og hetet det før jeg rakk å be han gjøre det. Han er nemlig blitt helt tullete etter julen han også, noe jeg synes er kjempe søtt.

Jeg skal tenne lysene helt til slutt idag, først må jeg pynte treet ferdig. Julen er veldig grønn hos oss iår, men jeg synes det er noe helt eget med den naturlige fargen, jeg elsker den bare mer og mer.

Siden vi skal feire julen hjemme i år skal huset bli forvandlet til et lite eventyr…. Så her flyr jeg rundt og diller og daller med julemusikken på i bakgrunn. *smiler*

Noen ekte juletrær må inn, så igår gikk jeg til innkjøp av et par små, et fikk plass på kjøkkenbenken! Jeg har måttet ta vekk en hel eske med vanlig pynt, for hvordan jeg før har klart å få plass til alt uten å ta bort noe vet jeg ikke. Her står poser, esker og puter ligger strødd på gulvet. Videre skal alt opp på loftet, frem til julen skal pakkes bort igjen.

Du kommende glitrende tre-god dag!

Hvordan har deres dag vært ?

Jeg skal bruke resten av dagen til å rydde, dille og dalle – og etterpå skal jeg vise dere et glitrende ferdig resultat!

Vi sees! 

Leave a Comment