Kan det bli søtere ?

God tirsdag! Idag dag er en sånn dag hvor jeg bare smiler og HÅPER at det smitter igjennom skjermen og over på dere også! Jeg trodde jeg skulle svime av i lykkerus når jeg gikk fra postkassen idag, dere kjenner kanskje den følelsen av å være helt kvalm av glede!

Den er så deilig og den følelsen skulle jeg ønske jeg gikk med 24.7 … Dagen idag har bare rast av sted og straks skal jeg hente hjem de minste jentene, lage middag og kose meg med barna mine. Jeg tenkte å bake litt boller også, det er nemlig det beste de her hjemme vet å få, så da må jeg slå til! Jeg er sikker på at Mathilde og Vanessa vil ta for seg det meste av lagingen, de er nemlig super flinke til å hjelpe til.

Apropos å hjelpe til, gjett hvem som ryddet ALLE garderobene før høsten nå, joda meg! Og Mathilde kom hjem og hjalp til hun også! Nå er alt babytøyet solgt, garderoben til alle jentene og Olíver er klare for høst og vinter og jeg simpelthen ELSKER alt det fine som er å få tak i om dagen! Bare se på mitt siste kjøp til Lila:

Kjolen er fra PompDElux og er rett og slett den søteste kjolen hun noen gang har hatt. Jeg kan nesten ikke vente med å pynte henne opp i den!

Fargen som er litt «lakserosa» er virkelig en favoritt..

Newbie serien er virkelig verdens søteste – sjekk denne søte kosedressen! Med søt blonde body og sokker kan det jo ikke bli vakrere.

Også denne da. Fra Pompdelux  rosa med søte små diamanter! Vet dere, jeg blir jo helt blakk av alt det fine man kan få tak i til de små, er det virkelig mulig?

Innlegget er ikke sponset, jeg MÅTTE bare vise dere de søte plaggene, de er jo så vakre!

Jeg håper dagen deres har vært tipp-topp! Nå får jeg løpe ! Vi sees etterpå!

 

Leave a Comment