Kinodate, kvalme og fødselsangst!

Søndag kveld og her sitter jeg godt plantet i sofakroken etter tidenes film på Kino. Altså, jeg tror aldri jeg har forsvunnet så dypt inn i en film noen gang. A stare is born er virkelig en film verdt å se, jeg var rørt, håret stod på kroppen min igjennom hele filmen og tårene presset seg på x-antall ganger.

Ellers har min søndag vært skikkelig dårlig, kvalm siden jeg åpnet øynene! Kan dere tenke dere noe verre enn å sitte i en bil 3.5 time helt skjelven av kvalme?  Jeg tror ikke Kim forstår halvparten av hva jeg går igjennom for den lille huleboeren vår , for dette er verre enn jeg kan huske noe annet svangerskap har vært. Med Lila var jeg syk, men da slet jeg med kjærlighetssorg så det var nok litt påvirkende på psyken, haha… Nå er jeg fornøyd og akkurat der jeg ønsker å være i livet mitt, men formen min er helt grusom og det er skikkelig psykisk krevende å ha det slik synes jeg. Jeg føler dette svangerskapet vil bli 100 ganger tøffere enn jeg hadde i min villeste fantasi…

Nå står rutine ultralyden for tur i november og fra uke 24 skal vi snakke litt om fødsel og tankene mine rundt det. Jeg hadde en tøffere fødsel med Lila enn jeg har lagt vekt på, og har fått helt sperrer etter den opplevelsen. Den var rett og slett grusom, sitter i minnet og vil aldri forlate meg. Jeg vet ikke hvor mye jeg har grint og svettet etter at jeg nå fant ut at jeg var gravid igjen pga nettopp den…. Jeg håper noen klarer å roe meg og at jeg får en som kan hjelpe meg litt psykisk på veien før fødselen, for allerede nå gruer jeg meg til å føde mer enn noe annet. Selv om jeg MÅ påpeke at jeg gleder meg mer enn noe annet til å få den lille babisen vår.

Om noen med samme fødselsangst som meg har gode råd( ingen skremsels historier) – værsåsnill å si litt om det- jeg trenger det! Den siste tiden har folk sendt meg linker på dødfødsler, barn som dør i mors mage +++ bare for å gni det inn at ingenting er sikkert her i livet, men jeg vet ikke hvor mye jeg faktisk har grint og nesten ikke klart sove etterpå. Det er jo såklart mitt verste mareritt om det skal skje babisen vår noe. Og selv om alt ser fint ut, er det alltid noen som må sende meg ufine ting rundt om. Nå som absolutt alle mine følelser er utpå kroppen blir alt også 100 ganger mer forsterket!

Vel, jeg får nesten runde av her, vi sees mer imorgen!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment