Kjære Bergen, så vakker du er!

Hei og god kveld! 

Vi landet i Bergen til tiden vi skulle, takk og lov for det – vi var nesten litt redd flyet skulle bli innstilt ettersom Norwegian har hatt kaos i rutene sine etter MAX 8 ble fjernet fra alle selskapene. Uff, jeg må ærlig innrømme at jeg synes det var en smule ubehagelig å skulle ut å fly idag ettersom det er så mye snakk om disse flyene som måtte fjernes. Jeg eier ikke flyskrekk, men Kim MÅTTE jo gå i dybde på skumle scenarier, og det skal jeg ærlig innrømme å si at ikke finnes behagelig når man skal opp i luften..

Vi har sjekket inn på det lekreste hotellet i Bergen, og her kunne jeg flyttet inn uten problemer…

Det å bo så behagelig når man er på tur er absolutt et must, man får en helt annen ro da enn om man bor stressende. Dette er en jobbtur for meg, og jeg skal utføre tre jobboppdrag over to dager. Det er virkelig stas å reise til Bergen for å jobbe noen dager, få litt andre inntrykk, å se en av landets vakreste byer! Det er ikke rart at Bergenserne er stolte av byen sin.

Per nå sitter jeg å jobber, og etter middagen må jeg jobbe noen timer til før jeg kan nyte en god nattesøvn etter en lang dag.

Jeg håper deres dag har vært veldig fin, vi har fått et par timer til å titte litt! Jeg håper vi rekker litt mer før vi skal reise hjem, for jeg føler ikke jeg har sett halvparten. Kanskje vi rekker en liten tur i Fløibanen også, jeg har nemlig hørt at den er et must om været er godt!

Jeg ønsker dere en deilig kveld videre, nyt den og titt gjerne innom her igjen når dere får tid! Vi sees!

Leave a Comment