Klart for salg!

God kveld! Det er med blandede følelser jeg sitter å nå vet at huset når som helst kommer ut på finn. Jeg er kvalm, jeg er spent og veldig overrasket over meg selv. Jeg hadde helt ærlig ALDRI trodd at jeg ville selge, men her står jeg 1,5 år seinere å selger. Jeg har surfet finn.no for hus, men fy filleren- 6 soverom + loftstue/ kjellerstue er så å si umulig og finne. Vi har hørt om et par hus som skal komme til salgs til våren, faktisk et jeg kjenner godt til… Vel, dette er en spennende tid.

Nå er DETTE huset klart for og snart få nye eiere! Jeg håper det går fort og smertefritt,  jeg vet at ting kan ta tid- ting kan gå fort.

Velkommen inn!

Toalettet 1.etasje.

Gangen har en god og romslig garderobe.

Første etasje består av en liten yttergang med dør inn på toalettet i første etasje. Videre har vi en gang med god garderobeplass som fører inn til trappehall, stue-spisestue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til terasse.

Det er absolutt ingenting jeg ikke har vært fornøyd med i huset, men jeg merker nå at det å starte på et nytt eventyr med Kim skal bli kjempe moro! Hvor ender vi opp, hva blir vårt nye hjem? Vel, det gjenstår å se, men jeg gleder meg!

Andre etasjen består av et toalett, bad, 3 soverom og et gjennomgående rom vi har brukt som rom nr 4 til Lila. Samt at huset har et stort loft med gode lagringsmuligheter.

Gangen oppe, har en stor og god garderobe.

Soverom med utgang til balkong, 

Gjennomgangs rom- idag benyttet som rom til Lila med stor garderobe.

Bad/ vaskerom.

(listen skal settes på rundt døren.)

Toalettet- vegg-i vegg med badet.

Soverommet til Mathilde med stor garderobe.

Soverommet til Olíver, også med stor garderobe.

Utsiden.

Jeg ser spørsmål på huset tikker inn, men har dere noen spørsmål – kontakt megleren min hos Eiendomsmelger 1 i Fredrikstad – Margareth Cielicki.  Huset kommer ut for salg en av de nærmeste dagene.

Ha en fantastisk kveld !

Leave a Comment