Klart for sommeren.

Reklame link. 

Endelig har vi fått en fin og deilig forsmak på sommeren. Jeg krysser det somkrysses kan for at sommeren blir god og varm, men jeg har fått vite at det er meldt om en kald sommer, dessverre.

Målet vårt her hjemme var å få huset klart ut før 17. Mai, og tenk at det allerede neste uke ER 17 mai. Altså, jeg synes tiden går skremmende fort. Nå er alt klart for sommeren hjemme hos oss, det eneste vi venter på er ny verandadør( 5-6 ukers leveringstid) og at Kim skal finne tiden til å bytte ut rekkverket på balkongen utenfor soverommet vårt. Det er heller ingen hemmelighet at jeg gleder meg stort til fredagen, for da kommer snekkeren å skifter ut ALLE vinduene i huset vårt ( så mange han rekker den dagen).*smiler*

Sakte, men sikkert kommer vi jo i mål, og vi er begge enige om at å selge her ikke er noe ønsket. Absolutt alt har blitt slik vi ønsker det, og når det nå også skal bygges på blir huset komplett.

Tenk at den midterste boligen er det samme hjemmet som vi har idag. Hele rekken har per idag ordnet ute, og de som bor på den ene siden har totalt renovert huset slik som oss… Rekken er per idag ikke til å kjenne igjen.

 

Mathilde mor og jeg, stolte over å eie vårt eget hjem igjen. Lettelsen jeg hadde inni meg i denne perioden husker jeg ennå. Den var stor. !

Jeg husker folk lo av meg som «bare» hadde råd til en «rønne».. Vel, den rønna har idag gitt meg god verdiøkning og et veldig lite boliglån.

Idag; Er det rart jeg er stolt? Eller, VI er stolte?

Beisen er blandet ut selv, og jeg elsker den! -Naboen malte nemlig sin platting i Nøtterøy, og da måtte jo vi ha en som gikk i ett med den slik at det ikke ble noen stor forskjell.

Sjekk disse putene! Fra millemoi sin lekre sommerkolleksjon. Miks din egen lille putehimmel og drøm deg bort ved å trykke HER.  

Mer bilder kommer,  for jeg har knipset så mange fine <3

Nyt den deilige forsmaken av en sommerkveld <3 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment