Kommende prosjekter 2019

God lørdag alle sammen!

Beklager mitt fravær igår, men jeg våknet natt til fredag med ubehag og dette ubehaget ville ikke gi slipp. Det er ingen hemmelighet at jeg har følt jeg har hatt mitt i dette svangerskapet, og man er alle seg selv nærmest. Jeg merker min tålmodighet ofte er hva som jobber mot meg, selv om jeg vet at jeg skal være tålmodig -blir jeg skikkelig utålmodig når kroppen min jobber imot meg.  Jeg er lita, har kun «lagt på meg» magen min, men jeg har en kropp som til tross for ingen synlige «plager» i svangerskapet møtt på mitt. Magen min blir betong og smertene jeg får er nesten litt umenneskelig vonde, men likevel har jeg kastet meg igjennom et svangerskap igjen.. Det er utrolig hvor mye smerte man klarer å ta for disse barna, eller hva?

2019 er et år vi er klare for store prosjekter, og noen litt mindre og vi starter allerede nå i januar.  Jeg skal ta dere med på alt og jeg gleder meg til å inspirere dere stort og smått… Det blir altså så moro! Jeg har satt sammen noen collager – og dere kan jo gjett hva som skjer? Noen som klarer å tippe rett?

Massive rekkverk, tykke lekre tregulv, store firkantede fliser…….

Gull møter grått…

Dette er noen av collagene jeg har satt sammen, og dette er noen av prosjektene som skal realiseres i 2019…. Dere forstår helt sikkert at jeg gleder meg?

Jeg tenkte å røpe noen av prosjektene med dere, men som dere ser – dette skal bli heeelt magisk!

(Bilder hentet fra HTH, Flisekompaniet, Gulvspesialisten og Coop, Slettvoll, Classicliving og Bauhouse .) 

 

Leave a Comment