Leiligheter med alt på en plass.

Reklame: 

God -god lørdags morgen kjære lesere! Her ble det tidlig opp med jobb idag, og jeg satt vel også til klokken var 01:40 med jobb også etter at vi kom hjem. Til tross for at vi jobbet unna et par timer på morgenen også før vi reiste til Sunny Beach. Det blir en livsstil, for det å koble bort all jobb synes jeg hadde vært skikkelig ubehagelig. Jeg sjekker first-thing-first på mailen min når jeg står opp og det blir det siste jeg ser at er Ajour før jeg legger meg. Jeg har den siste måneden gjort veldig mange veiledninger, spesielt digitalt og da blir det mye mail og kommunikasjon med kunder der for å finne en balanse, et resultat og utrykk de ønsker og ser for seg.

I vinter takket jeg(vi) ja til å bli med på å selge og style leiligheter i utlandet. Dette har vært en reise jeg ikke kan sette ord på, rett og slett helt fantastisk og utrolig moro. Det å møte folk som vil kjøpe, bli kjent med veldig mange nye mennesker, samt få lov til å innrede er ekstremt moro. Dette prosjektet har vært min (vår) lille utfordring, for jeg har måttet gjøre leilighetene presentable med midlene som allerede var på plassen. Noe som betyr at jeg må ordne en helhet ut av møbler, farger og ting jeg ellers aldri har jobbet med. Det er nå 14 leiligheter igjen for salg, og ved salg tilbyr vi også at jeg reiser ned uken før kunden får nøklene sine og møbler, innreder og handler inn ALT kunden trenger, ønsker og vil ha på plass før de overtar. Jeg fyller opp med alt fra kjøkkenartikler, bad – og baderoms artikler, møblerer og styler, samt får igang alt slik at når kunden kommer ned er leiligheten komplett.

Leilighet D4 er siste jeg ordnet for å vise frem til dere. Den inneholder 2 gode soverom, hvor et soverom har dirkete inngang til eget bad. To bad, åpen kos stue-kjøkken løsning med utgang til balkong på bakkeplan. Denne er super for de som evt. er dårlig til beins, ønsker mye leilighet for pengene og som vil ha en tre-roms med absolutt alt til og med utsikt.

Hele 19 kvm romslig balkong.

Utsikten fra balkongen:

Plantegning av leiligheten D4:

Leilighetene er fra 50 kvm og oppover på komplekset og fra kroner 350 tusen og oppover.

Leilighetene vi selger her ligger i Byala, en stille -tilbaketrukket plass med alt i nærheten. Kun en 40 minutters spasertur fra Obzor, eller 5 minutter i taxi. Selve Byala er et lite tettsted, men også her finnes det koselige restauranter, små butikker, flere matbutikker, apotek, frisører og bank, + en masse fine lekeplasser for barn. Sist, men ikke minst koselige strender. – Dette strekker seg rundt hele landet.

Obzor er byen som ligger plassen nærest, her får du ALT, og dette er garantert en plass man kan kose seg med og uten barn- her er det noe for alle. Jeg skal sette sammen et eget innlegg på restauranter til dere, for vi har prøvd ut en del forskjellig med god mat.

Idag skal vi tilbake til Obzor og stranden der nede – inatt går flyet vårt hjem så vi skal bare ta dagen med ro, handle litt mer til barna og nyte våre siste timer her i vakre Bulgaria!

 

Nysgjerrig på leilighetene, plassen eller annet – kontakt Kim@husibulgaria.no så får du svar på alt du skulle måtte lure på. 

Leave a Comment