Lekkert, smekkert!

Reklame/ linker til buadekor.no 

God kveld alle sammen, har dere hatt en fin onsdag?

Jeg har fått ordnet litt i rotet her hjemme etter helgen som var. Vi hadde jo besøk av svigers og var 9 mennesker under taket her hjemme, og selv om det alltid overraskende bra  med mange mennesker her hjemme blir det likevel litt rotete.. Ungene drar gjerne ut ALT, og da mener jeg ALT. Så når hu mor ordner ting på plass igjen etter helgen blir det alltid litt forandringer.

Idag skulle jeg VIRKELIG ønske det var jul rett rundt hjørnet, fordi jeg har startet å dekorere verden FINESTE speilfat. Jeg så liksom for meg granbar, store gull julekuler og noen løk blomster.  Vel, må tiden frem til juleforberedelsene gå FORT!

Speil fatet er fra Buadekor.no og nå er det i tillegg en rå fin pris på det. Det koster faktisk bare 300,- nå! Og finnes HER i nettbutikken.

Som dere ser har jeg flyttet de lekre krukkene våre til bordet også. De søte lyktene og gull lysestakene er også fra Buadekor.no 

Tenk dette fatet til jul da dere, det MÅ bare være det perfekte dekorasjonsfatet. Så få med dere det sinnsykt gode tilbudet og klikk dere et hjem dere også.

-Ved bruk av koden villapaprika får dere også 10 % på varene hos buadekor.no 

Leave a Comment