Let´s talk about home details.

Reklame:

God fredag godtfolk, hatt en glimrende start på dagen? Her reiset vi hele gårsdagen, pga en reiserute i forbindelse med jobb som var litt ugunstig var vi ikke hjemme før klokken var 01:30 … Jeg savner nesten Bulgaria allerede, for vi har hatt det så fint der nede og møtt så sinnsykt mange flotte mennesker.

Hjemme ventet jobb og hverdag, selv om jeg har holdt mailen i sjakk er det alltid mer effektivt å jobbe der man har alt man trenger rundt seg. 

SÅ dere, over til overskriften…. Detaljer til hjemmet, nemlig verdens beste pledd! STORE strikkapledd i deilig ull, fine til pynt og fantastiske å ha over seg.

Disse er i både 1×1 m og 2×2 m, men dette er flettet tepper i tykk ull, noe som gjør at det » drar» seg litt og ikke fremstår som kort selv på 1 m. Jeg synes teppet som er 1×1 m er best til daglig, det største er fint til litt annen bruk som sengeteppe eller dobbel pledd.

Altså, se så lekkert. Pleddene er rett og slett grisefine, jeg har nå vasket det ene for å sjekke hvordan det oppførte seg i og etter vask, og ved håndvask program eller fint ullprogram var det null problem å få det rent i maskin. Pleddet var like fint når det kom ut igjen.

Dette er pleddet som er 1×1 m, som dere ser er det ikke noe lite.

Pleddet er like fint i sofakroken,på fjellet, tøft over sengen, og ute på sene sommerkvelder. Rett og slett fint året rundt.

1 x 1 m pleddet  finnes HER. 

2 x 2 m pleddet finnes HER.

Nå skal jeg fortsette å jobbe litt, før helgen melder sin ankomst. Jeg håper dere får en skikkelig fin fredag!

Leave a Comment