Like fornøyd etter 7 år.

Velkommen kjære lille lørdag.

Idag skal jeg gå til innkjøp av enda mer ULL! Det er meldt kaldt langt frem i tid og siden jeg alltid klarer å få hull i strømpebuksene mine, skal jeg koste på meg et par nye. Jeg husker når jeg startet butikken i byen i 2011 at jeg ofte følte meg så kald. En dag gikk jeg forbi min favoritt butikk i byen og der hang denne ulljakken. Siden har den fulgt meg hver høst, vinter og vår. Jeg ELSKER den og har alltid vært så glad for at jeg kjøpte den, til tross for at jeg da syntes den var ekstremt dyr. Haha— de siste 7 årene har gitt avkastning på det kjøpet nå.

Jeg har fått unna en god del jobb idag, og skal straks avsted i møte. På vei hjem fra jobb tenkte jeg å kjøpe med meg noen nye blomster. Selv om det er vinter på utsiden av huset, ønsker jeg våren velkommen inne. Det er så koselig og deilig å få litt vårfølelse inne, spesielt nå som det er bitende kulde ute.

På menyen idag står hjemmelaget kebab, en fantastisk GOD variant! Jeg tenkte å dele retten med dere etterpå, for den er lekende lett og fantastisk god!

Jeg håper dere får/har en fin-fin dag! Husk å kle dere godt! Vi sees! 

Leave a Comment