Lila sitt rom, endelig ferdig!

Reklame link //villakids.no 

Nå er det 14 dager siden vi flyttet inn, og disse to ukene har gått ekstremt fort! Vi har kommet oss på plass i den fine «suiten» vår som vi liker å kalle toppetasjen – haha… Alle trives, alle koser seg og alle har fått så utrolig god plass! Det å ha eget rom til Lila og Vanessa er en helt NY verden. De har sin plass, kan kose seg med alt det fine de har UTEN at det ligger å flyter overalt i stuen der vi sitter. Det beste er at de nå har egen tv på rommet, jeg ble nesten smågal av å ha Brannmann Sam og Karsten & Petra på hele tiden, hehe…

Lila sitt rom er 10 kvm + at hun har en romslig bod på innsiden av rommet sitt til å lagre det hun ikke trenger ha stående fremme 24/ 7 . Det at vi slipper å gå igjennom rommet hennes for å komme til vårt er også utrolig deilig, nå som et ikke er slik lenger!

Velkommen inn til min lille prinsesse <3

 

Wallstickers er fra Villakids – nydelig ikke sant? Lila hjalp meg å få den opp og dere kan tro det var stor stas ! Finnes HER.

Bruk rabattkode: villarabatt og få 15% avslag på disse og andre flotte produkter

Lila sin seng står rett over Vanessa sin, og i alle de dagene Vanessa ikke er her bruker Lila sengen til Vanessa som sofa. Det å kunne bruke møblene på flere måter er virkelig praktisk når det kommer til søskenrom.

Enn så lenge bruker jeg den søte skjenken til å oppbevare det mest brukte tøyet til Lila, resten har vi valgt å henge nede slik at ikke rommet må «brukes opp» til skap plass.

Vegg i vegg med jentene har vi soverom, og nå er det endelig «ferdig» også. Jeg har fått ordnet meg et søtt lite ammehjørne, sengen til lilleprins står klar og jeg er så glad vi fremdeles har så god plass som vi har.

Kim og jeg har garderober med det vi bruker mest på rommet, og kjoler, skjorter, dresser og tykke store gensere hengende i skap nede. Før hadde vi bare de garderobene vi hadde på soverommet, nå har vi satt opp stativer og tatt i bruk skap som gjør at vi slipper å ha alt på vårt soverom. *smiler*  Dere skal se systemet jeg har lagd til oss alle sammen, det er nesten så man skulle trodd jeg prøvde å vinne en form for konkurranse, hihi….

Nå tripper jeg bare rundt å venter på lillebror.. Tenk at en ventetid kan føles så evigvarende – det er nesten litt rart.

Jeg håper dere har hatt en fantastisk start på uken! 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment