Lite gjør mye.

I annonsesamarbeid med Ellos.

Riktig fin dag til deg, har du hatt en fin en?

Her har dagene som ellers bare flydd avsted, vi har stort sett bare tatt det knusende med ro❤️ Det er gjerne de dagene som gir meg mest, jeg får tid til å tenke og planlegge litt! Og det slår jo aldri feil,(?) eller hva?

Som dere vet elsker jeg å dele tips og ideer innenfor de ulike rommet i et hus med dere, det er noe av det morsomste jeg vet om.

Hos Ellos finnes det noe for alle, prisene er fine og sortimentet stort. Ønsker du å fornye på soverommet? I stuen? Eller bare tilføre hjemmet en liten ny piff?

Det er nemlig ikke mye som skal til og er hvert hjem har alltid plass til noe nytt og fresht!

På soverommet kan et sengesett være avgjørende på å endre stilen i rommet helt. Ved små enkle valg kan man enkelt forandre helhets inntrykket heeelt og her kan man leke med farger, kvalitet og tekstil, og alt blir gjerne forandret med en gang. Jeg har derfor sett meg ut noen favoritter jeg innenfor nettopp dette har forelsket meg i de ulike collagene under.

 

Litt Hampton preget- lett og sommer luftig.

Sengetøyet fines HER

Maskulint og stilrent – for et stramt utrykk.

Bohemsk og romantisk – gir et varmt og rolig inntrykk.   

Som dere ser kan et sengesett gjøre mye, og hvordan du velger og blande, style og mikse avgjørende for  hvilken stil du ønsker.

Med et sprekt nytt teppe til stuegulvet?, Loftstuen?, eller rommet kan du løftet rommet enkelt. Det å ramme inn et miljø er alltid lekkert og delikat.

Finnes HER

Oppbevaring er noe vi aldri får nok av, og med litt lekre oppbevaringsbokser er det heller ikke noe problem.

Finnes HER

Dette er noen av mine favoritter fra Ellos home. Trykk deg inn å se dette og mye mye mer lekkert ! -Husk lite gjør mye, så det trenger ikke koste så mye penger eller tid- bare en liten dose fornyelse.

Har fått lov til å gi dere rabattkoden 395446 med opp til 30% rabatt! Denne er gyldig helt fram til 31 juli . Så løp og kjøp! 🙂

Leave a Comment