Lite, men praktisk.

Så var det tirsdag og vipps er vi straks midt i uken igjen. Idag har dagen bare flydd avsted i mailboksen, noen dager føler jeg at hodet bare verker etter å få frisk luft uten noen oppgaver. Det har vært så sinnsykt mye den siste tiden, og nå har jeg startet med å få ting litt på plass! En oppgave som nesten har tatt livet av meg, men likevel er super nødvendig ! Dere kjenner følelsen av et evig hodebry og kaos, og idet du begynner å sortere – vipps føler man seg utrolig mye mer fornøyd!

Jeg har lovet dere mye bilder, så jeg skal gjøre mitt beste for å vise dere litt også!

Rommet til ungene tar mer og mer form, som tidligere nevnt er de ikke så veldig store, men det er høyt under taket og plass til hva og det de trenger. Nå har begge ungene mine dobbeltseng, så hadde de hatt «vanlig» størrelse på sengene sine hadde de riktignok også hatt mye bedre plass. Mathilde mangler å få opp tvén sin, men det kommer seg….

Mathilde elsker farger, og det har jeg også prøvd å få inn for henne. Det å få inn litt farger Rundtom gjør meg ihvertfall veldig veldig glad!

Olíver sitt rom er blått, her går det i gameing og tro meg —det er ingen spøk! Som mor kan jeg nesten ta meg i å være den verste!Det har hendt at jeg har kommet inn som en ilder nå støynivået har slått nye rekorder og naboene utenfor huset har trodd guttungen sliter med sinne problemer og dårlig språkbruk! Jeg har forstått at spill og fortnite er det nye, men det må da finnes en grense! Her har jeg innført noen nye «krav» , og de inneholder IKKE banning og INGEN skriking!

Vel, nå skal jeg få potetene på kok, se over ungenes lekser, hente Lila i BHG og få ungene på trening!

Vi sees senere! Imorgen er det dekket til 3 års bursdag her hjemme, og som før har jeg ikke spart på noe, fantasien har løpt løpsk!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment