Litt nytt & MYE fint! ..

Reklame// millemoishop. 

God torsdag kjære lesere! Hatt en fin-fin start på morgenen ? Her har vi hatt kose morgen, Lila er en hjemmekjær jente og det merkes på henne hver dag. Idag har hun kosedag med meg, slått sammen med at øyet hennes har vært litt betent igjen. Siden vi hadde en del saltvann og øyekrem her etter sist runde har vi fått renset det med vann og saltvann nå. Så får vi se om det går over, vi får ta tiden til hjelp. Når hun har vondt har hun ingenting i barnehagen å gjøre heller, da er det mammas fang som er best. Hun vokser så fort, og med henne har jeg virkelig prøvd å gripe hver dag. Olíver og Mathilde ble jo store på en-to-tre  og i årene etterpå har jeg tatt meg i å tenke at jeg skulle brukt ENDA mer tid med de, selv om jeg vet jeg alltid har vært med dem.. Tenk at Olíver er 12 år om under to måneder og jeg 30 om om bare 1.5 måned. Tiden den går virkelig fort, det er helt sikkert.

Vel vel, nok pjatt-pjatt om oss her hjemme nå. Jeg har nemlig satt sammen noen fine collager til dere med de lekre nyhetene som kommer for salg og er for salg allerede nå! Årets farge er jo grønt, og grønt er skjønt er det ikke det de sier?  Jeg som sverger til blått og grått tenkte å prøve meg med litt grønt i stuen, jeg tror nemlig den fargen er lekker til den dype blå vi ellers har i alt.

Denne lekre grønne serien finnes HER.

Og denne lekre blomsterputen finnes HER. Denne er jo helt rå å kombinere med alt synes jeg- Miks og match ulike mønster og fargekombinasjoner.

Og disse bordene/urnene – altså har dere sett så lekre de er?  Jeg kunne tenkt meg to slike på den gamle skjenken jeg driver å skal pusse opp fra oldefar – to store oliventrær eller hortensia på stamme. Finnes HER. 

Lekkert stort fat som kan henges på vegg og brukes til pynt på et bord- jeg skal så GARANTERT ha meg et slik et! Tenk det med masse søte små boblevaser, hvite store kubbelys og generelt levende lys da,dere? !Også Må jeg si jeg elsker vegglyktne som er i samme serie som alt det andre sorte jeg har. Finnes Lykt HER Fat HER.!!

Store lekre tunge lysestaker HER. Boblevaser HER. Puter HER & HER. 

Det er så mye fint som har kommet inn og som kommer inn hos millemoishop om dagen og jeg merker jeg blir så inspirert og verker etter å kunne starte ute også! Sjekk alt det lekre hos millemoishop ved å trykke deg inn HER. 

 

Leave a Comment