Litt småtteri her og der….

Hei hei- god søndag! Uff, her har det vært VELDIG stille denne helgen, men det har sin forklaring. Vi har hatt den jobben her, vi har nemlig planert ut en del av skråningen og det var litt av en jobb. Ny hekk er satt opp rundt hele tomten og en sti er lagt for at småtrolla ikke skal løpe igjennom tomten til naboen hver gang de skal springe over til fotballbanen.

Spørsmålet på hvorfor vi ikke flytter stilles hver gang jeg deler bilder av huset vårt, eller ting vi gjør her. Huset har vi store planer om å bli i, vi har absolutt ingen planer om å flytte på oss. Vi skal bygge på, og deretter få inn et fjerde soverom, en litt større gang + gjøre om toalettet til et bad nede ved å la en del av det nye tilbygget bli et større toalett/bad. Inngangspartiet skal få tak over døren, vinduene i fasade skal skiftes ut og ellers skal vi ta litt småtteri her og der. Veien blir til mens vi går, og det er en veldig morsom reise.

 Når jeg kjøpte huset så fasaden slik ut:

På bildet over ser dere boden, denne boden skal rives, og deretter skal den bygges inn i boligen. Døren blir flyttet til siden, slik at vi går inn fra siden ved kjøkken vinduet. ALLE lamper skal skiftes ut når vinduer og tilbygg blir ferdig.

Idag (hittil ) ser fasaden slik ut:

Jeg er SUPER stolt over det nåværende resultatet, men jeg gleder meg til de «gamle» tingene ved huset blir modernisert, slik som på baksiden. Det eneste vi mangler bak nå er å beise plattingen og badestampen, bytte verandadør og vinduet til Olíver, så er alt faktisk nytt bak. Tenk det….

( Vi skal såklart feie sand mellom steinene, jeg har bare ikke kommet så langt. )

Vi har fått en hage nå, og et «rent» resultat …Helt MAGISK!

Før:

Idag:

Vi har kappet ned det store grantreet som stod i hagen, gravd opp roten, og satt opp en hekk. Ned i skråningen har vi luket, gravd opp alt av busker og planert ut ALT. For å ramme inn hele tomten har vi satt opp en hekk og so sagt laget en sti langs fjellet mellom oss og naboen.

Så langt er vi kjempe fornøyde, men nå skal jeg ærlig innrømme at jeg gleder meg til nytt STORT spisebord ute, masse lekkert stæsj…Og deretter soooool og sommertid.

Imorgen blir det fullfart med nytt gulv og supre garderobetips innlegg til dere! Vi sees!

Leave a Comment