Livet som skal knytte oss alle sammen<3>

God kveld kjære lesere!

Nå sitter jeg godt plantet i sofakroken hjemme, etter et kjempe fint foreldremøte i barnehage. Åh, dere jeg må si det, barnehagen til lillemor er rett og slett unik og så hjertelig! Jeg blir både glad, trygg og stolt over at hun går i en så flott barnehage. Det har alt å si for meg at barna trives, og det at barnehagen er en så trygg å fin plass for lillemor er så deilig for meg som mor å vite.

De siste ukene har jeg vært skikkelig dårlig, kvalmen har virkelig psykisk tatt knekken på meg til tider. Jeg vet ikke om noe som er verre enn å være kvalm, og de siste ukene er mat alt jeg har tenkt på og ikke orket tanken på. Den intense kvalmen har fjernet all mat glede uansett hvordan jeg har prøvd. Det som har gått ned, har kommet opp minutter senere, søvn og hvile er det eneste som har fungert. Hormonene har svingt i ett sett, jeg har grått, sippet og vært trist for å ha følt meg utilstrekkelig for barna, Kim og bloggen. Det å stå opp før klokken 07:00 når man bare vil sove videre og er super kvalm er noe jeg ikke unner noen. Olíver og Mathilde er bortskjemte med matpakkene sine, men selv de deiligste matpakker har fått meg til å stå med klype på nesen og bringebær sukkertøy i munn for å ikke merke lukt eller starte brekning. Overraskende nok får man til det man må når alt butter imot, og jeg har faktisk klart å kjøre unger til-fra skole ( været har vært så dårlig) kjørt til treninger, laget middag, gjort lekser,badet og lagt barn. Selvfølgelig har jeg hatt GOD hjelp i Kim. Sta som jeg er liker jeg ikke at jeg ikke får ordnet med barna mine selv så jeg gjør det vanskelig å la andre strekke til. Dessverre.

Nå noen uker seinere er formen bedre, ikke helt fin, men bedre. Jeg havnet sist uke på sykehuset med ekstrem svangerskap kvalme, og fikk helt upåklagelig hjelp av de fantastiske legene og jordmødrene som jobber på føde/ pol.klinikken på Kalnes. Etter å ha fått piller som faktisk hjelper meg fikk jeg også et bedre liv. Jeg har gått opp noen kg, får i meg de vitaminene jeg SKAL ha i døgnet og mat nok til at det ikke er noe fare med meg. *smiler* Jeg har begynt å drikke brus igjen, og takler å åpne kjøleskapet uten å brekke meg.

Vi har sett det lille hjertet vårt to ganger allerede, en gang for å få konstatert svangerskapet, og om det var en eller to i magen. Deretter en gang på sykehuset! Armer og bein var på plass og jeg er like nervøs nå som for 3 år siden.

Vi vet begge når det lille hjertet er ventet, men termin vil vi holde litt tett til brystet ennå. Vi koser oss veldig med den voksende magen, og det å ha en mann som er nesten mer opptatt av magen min enn jeg selv er er helt surrealistisk. Kim forguder den «lille» voksende kulen, og leser om mini uke for uke- skikkelig koselig!  Lila har allerede begynt å stake på magen, og de eldste synes såklart at det er veldig stas! Det er en lettelse å endelig ha delt dette, for jeg har følt meg så «dum» for å ikke ha svart dere ærlig når dere har spurt. Jeg tror de fleste gravide vil passere de første 10/ 12 uker før de deler noe som helst, og det samme gjaldt oss.

Vi gleder oss ekstremt mye, og jeg gleder meg skikkelig til å ta dere med på en lykke reise i dette svangerskapet. Vi er så klart redde for at det kan skje noe- slik som alle er, men jeg kan ikke ta mer hensyn enn jeg gjør og livet må leves selv med en voksende kul. Jeg kan ikke gjøre mer enn å verne og passe på magen min, ta hensyn til kroppen og være til stede. Vi får god oppfølging pga tidligere svangerskap som har vært tøffe. Det at jeg er i lykkerus og ikke i kjærlighetssorg har STOR innvirkning på hele opplevelsen. Siden dette er mitt siste svangerskap skal jeg nyte hvert døgn, hver uke og måned, og jeg gleder meg til babisen som vil knytte alle våre bånd sammen skal bli en del av oss <3

Leave a Comment

 • kristine
  september 26, 2018

  du ser så fin ut😍❤️ har 3 barn(minste på 6 mnd) og trudde vi egentlig var ferdige,men så så jeg deg og den fine lille magen så er jeg ikke så sikker alikevel🙈😄 du er så sjarmerende og jeg heier på deg og Kim❤️😃

  Reply
 • Lene
  september 25, 2018

  Gratulerer 💜

  Reply