Løft ditt hjem med rett belysning.

Reklame/ annonse og linker til lampegiganten.no 

Hei og hå kjære lesere, nå tenkte  jeg at vi skulle snakke litt om belysning, og det å få rett belysning til hjemmet.

Et hjem skiller seg ofte ut ved bruk av feil og rett belysning, Ved dårlig belysning kan et hjem virke trist og mørkt, men ved god belysning løfter hjemmet seg og fremstår lyst og gir automatisk en mye bedre stemning.

Ute/inne belysning er noe jeg ofte lar meg fascinere av, selv står jeg etter to år og først nå har jeg ( les: flaut) endelig landet på hvordan belysning jeg ønsker utenfor huset vårt. Dette huset har ikke utebelysning på på baksiden, så jeg synes det er både trist og fremstår som mørkt og dystert utenfor. Fasaden vår har de typiske kjedelige standard sorte lampene, noe som skal bli en drøm å få bort.

Det er sant som folk sier, man glemmer ofte å tenke belysning når det kommer til uteplassen/ uterommet. Rett belysning vil garantert gjøre stor forskjell, så ved å sette et ekstra fokus på det man ønsker å fremme vil uterommet vises fra en helt ny side.

Lampegiganten har mange lekre alternativer, og hos lampegiganten.no finnes et bredt utvalg for alle.

Jeg har lenge tenkt hvordan lyset blir best når det kommer til utebelysning, og pga usikkerheten min har uterommet stått på stedet hvil.

Under ser dere noen alternativer til lekker utendørs belysning.

Spotter i stien på vei mot inngangspartiet eller i trappen er noe av det tøffeste. For å løfte inntrykket kan man velge noen tøffe stolpe lamper slik som den på bildet.

Det er mange lekre muligheter når det kommer til utebelysning, og ved å velge litt ekstra dekorative punkter kan man skape noen helt unike fokuspunkter utenfor huset og rundt husets fire vegger.

Foruten om uterommet er kjøkkenet/ stuen en plass vi ofte har et ønsket om å få inn rett belysning.

Stuen og kjøkkenet er gjerne der vi tilbringer mest tid og denne plassen har ulike funksjoner, belysningen er derfor best om den er og kan være litt «fleksibel». I en stue bruker vi tid til å se på tv, leke med barna, lese en god bok, strikke, ha besøk og generelt tilbringe mye tid. Nettopp derfor er rett belysning forskjellig fra hjem til hjem. Still deg selv spørsmålet på hva som er viktig for deg og dine når det kommer til rett belysning. Flere små lyspunkter er gjerne bedre enn en stor, dersom man ønsker en jevn og rolig stemning. På kjøkkenet er belysning til arbeid som matlagning til hverdag og fest, lekser og andre oppgaver det som gjerne er i fokus. Velg godt med lys over benken, gjerne downlights som kan dimmes opp og ned. Alternativene er mange, det gjelder bare å se hva man trenger selv.

Under ser dere noen lekre alternativer til stuen og kjøkkenet. 

Det som er sikkert er at rett belysning har alt å si for hjemmets inntrykk på utsiden og innsiden.

Leave a Comment