Lørdag og familietid.

God lørdag, ja, så titter jeg bittelitt innom igjen! Idag har vi jo faktisk hatt et fantastisk vær her i Fredrikstad, rett og slett fantastisk! Mannen i huset har bursdag idag, men pga ting som må gjøres denne helgen er det ikke store vi kan finne på. Vi kan jo ikke klage, vi bor jo veldig sentralt og har tuslet en tur rundt i nabolaget, vært på lekeplassen, sett et tog komme, samt kjøpt is!  Vi gikk også en tur innom skolen og tittet litt på den. Rart og tenke på at Lila begynner om 3 år, tiden går jo så fort!

Victor har gått fra liten baby til gutt nå. Nå som han sitter på stumpen selv er det å leke mer stas også! Han ble helt gal av begeistring når vi satt han ned i husken og når han fikk sitte i lekebilen! Super entusiastisk og latteren løp løpsk! Det er rart hvor utrolig fort utviklingen går det første året, og halvåret. Fra å ikke klare å holdet hodet eller snu seg, til å nå snu seg, rulle,sitte å følg med har gått så fort! Noe sier meg at han snart åler/ krabber også- Victor har ikke tid til å være baby et sekund lenger enn han må. hihi….

Lille klumpen <3

Lila og Vanessa prinsessene <3

Altså, jeg er så heldig som har en så fin familie å alltid  komme hjem til uansett hvordan dag jeg har hatt!

Jentene er fremdeles knoll og tott, høyt og lavt, men hvem unger på 3 og 5.5 år er ikke det ?

Vi har hatt en sålangt fantastisk Lørdag! Nå skal jeg reise ned i butikken, handle en skikkelig biff til bursdagsbarnet! Han måtte nesten få velge litt ettersom han faktisk har bursdag! Biffsnadder var ikke hva han ville ha idag, men ellers var alt jeg hadde planlagt godkjent! Noen «krav» skal han få hå på bursdagen sin <3

Nyt lørdagen kjære lesere, jeg titter innom med litt interiør-putt i løpet av helgen til dere! Vi skrives snart igjen»

Leave a Comment