Lotepus og Petter…

Har du merket hjerte slå fort, du blir både nervøs, kvalm, glad, tullete og rødmende på en og samme gang? Det er slik jeg følte det første gang jeg traff han her. Nå ett år senere har vi hatt vår livs sommer! Jeg vet jeg snakker for oss begge når jeg skriver akkurat det.

 

Vi har hatt noen dager nå hvor vi har flørtet mer enn noen gang.. Er det varmen kanskje? Jeg vet seriøst ikke om noe mer sprekt på menn enn de som er skikkelig handy…. Nå har jeg en mann som ikke bare kan skru en kommode og male, men han kan etter å ha lært av verdens flinkeste læremester – sage, skru, og snekkere!! Og motivasjonen var den flotte uteplassen vi hadde i drømmene våre! Roy har ikke bare lært Kim å være handy, men også gitt han gleden i å prøve seg frem… «Familiens Lotepus og Petter»

Drømmen vår var en liten oase utenfor stue døren og vi har kommet oss på GOD vei.

Idag før klokken var 10:00 kom badestampen vår – ENDELIG! 200 kg – ja..Det var 4 mennesker som måtte løfte mer enn hva de kanskje hadde godt av. haha ( Innlegg på badestampen kommer)

Det er ingen hemmlighet at både Kim og jeg er drit fornøyde, nesten så vi må klype oss litt i armen.

Kim skal imorgen snekkere opp skilleveggene mellom oss og naboen, ihvertfall starte. Jeg tror det vil sette prikken over i´n, for det vil ikke bare skjerme oss, men ramme inn uteplassen også.

Siden vi ikke har mer enn en kontakt ( denne brukes til markisen) måtte jeg i ventetiden finne på noe «lurt» – batterilamper fra Europris ble handlet inn til den nette sum av 50 kr. Og om de har fler skal 4 til kjøpes imorgen.

Også ønsket mannen seg hengekøye…. Og det fikk han. Døren inn til den lille boden vår skal skjæres til imorgen, samt at varmepumpen skal som nevt bygges inn… Også skal vi med tiden få et lite selvlaget utekjøkken… Nå som Kim er snekker av selvlært yrke vil vi nok få gjort MASSE i sommer. Så lenge man koser seg og ting er moro kan man ikke klage akkurat.

Turtelduene skal virkelig gjøre gråstein til gull… Og det er ILLE morsomt!

Nyt kvelden, nå skal jeg kose litt med beina på fanget til den flinke kjæresten min <3

Leave a Comment