Luskende fotspor rundt husveggen.

God mandag, NÅ ER DET EN UKE TIL JUL! 

Her har vi fått de minste av sted i barnehagen og de eldste fornøyde på skolen for noen timer siden! Imorgen reiser vi til London, så jeg har x antall timer foran meg med jobb idag før jeg kan ta «fri» et par dager. Jeg skal hente Lila litt tidligere idag, så hun får MAKS kos før hun reiser til sin andre familie imorgen etter barnehagen. Uff, hun kommer ikke hjem før Lillejulaften igjen, men igjen- hun har det alfa O´mega uansett hvem av oss hun er hos så at hun koser seg er ingen tvil. Det er bare jeg som VET å fyre opp mammahjertet og kroppen med ekstra mye følelser, litt problemer med å dele den lille tuppa mi uten at jeg er til stedet. Haha.. Flere som kjenner seg igjen? Som mor vil jeg gjerne ha henne 24/ 7, men det er visst mer normalt enn unormalt. HELDIGVIS! 

Iår som i fjor rakk vi å ta julebildet av barna! *SMILER* Det tok litt tid, og x-antall bilder måtte tas, men til slutt kom blinkskuddene!

Pyntet i rødt og hvitt smilte de bredt, de fine flotte barna våre!

Og gjett hva da dere, for noen uker siden måtte vi ordne nye pass til de eldste barna, og gjett hvem som har passert 160 cm da? Joda, Olíver.. Den lille gutten som en gang var 48 cm lang er nå kun 6.5 cm lavere enn meg.

Små prinsessene våre.

Og ALLE prinsessene mine!

Igår var vi heldige, for det har kommet bittelitt snø hit til Fredrikstad! Et hvitt, tynt og vakkert teppe har lagt seg over landskapet. Og vi kunne se at nissen sine hjelperes  fotspor var utenfor stuevinduet. I desember går de nemlig å lusker for å se at alle barn er snille før Jul. Og med brede smil var det to små jenter som var i ekstase over å se at de hadde vært her allerede. De lurer nå veldig på om nissen kommer på julaften med pakker og om godisnissen kommer med godis å fyller opp strømpen til julemorgen! Så langt er vi sikker på at han vil komme, for i dette huset er det fire veldig snille barn!

Leave a Comment