Lyst på noe nytt?

Reklame// Løten interiør 

Lyst på noe nytt? Vel, januar er her for fullt og vi går alle nå å verker etter å friske opp hjemme, eller hva?

Jeg har selv sittet å bestilt meg noen nyheter nå, og gleder meg som en liten unge til å friske opp her hjemme. Denne tiden av året er nesten litt «trist», for etter at julepynten måtte ut føler jeg det har blitt ekstremt tomt her hjemme, nesten litt nakent ! Flere som har lurt på hva de pyntet med før jul slik som meg? Jeg fatter ikke hva jeg pyntet med, for nå føler jeg alt blir enten glissent eller nakent når jeg prøver… Hihi…Vel, det er ikke for «galt» for og ikke være godt for noe- ikke sant?

Jeg elsker virkelig store ting, det er absolutt INGEN hemmelighet og nettopp derfor har jeg bestilt meg hjem et par av denne lekre firkantede lykten.

Lekre ikke sant? Itillegg har Løten kanon priser på produktene sine, og det kan jo ikke slå feil, eller hva?

Finnes HER, HER & HER. 

Jeg har satt sammen noen andre lekre godbiter som jeg elsker til dere også!

HER, HER & HER. 

Delikate vesker og mapper til en super pris – finnes HER, HER,HER & HER. 

Sjekk disse søte toalettmappene da, i velour!! Disse er super søte å ha i håndvesken og ellers på farten for å ha duppeditter i! Jeg skal ha den blå til lillebror sine salver i stellevesken tenkte jeg.

Finnes HER, HER & HER. 

Som dere ser har jeg satt sammen favorittene mine, sikkert ingen bombe for de som kjenner stilen min, men dette er også produkter som er tidløse og lekre uansett hvilken stil man har…

Itillegg vil jeg legge til at Løten er super raske på levering og gir fantastisk kundeservice !

Ha en deilig start på denne fantastiske mandagen! Vi sees!

Leave a Comment