Magisk balanse!

I annonsesamarbeid med Ellos.

Høsten er i anmarsj og her hos oss merker jeg at de dype gule fargene kommer mer og mer inn. Jeg elsker den lune gode atmosfæren fargepaletten gir, den oser lune deilige høst kvelder med en varm deilig te-kopp foran peisen. Eller hva?

Serviettringer finnes HER og Putetrekk finnes HER

Skrikende farger er ikke det som flytter inn hos meg, men denne fargen – vel!! Denne er til å bli varm i hele hjertet av!Jeg føler navnet mitt stod på denne fargen og har nå sett for meg sengesett, baderomsteppe, håndklær, putetrekk, spisebrikker og pledd i denne fargen! Blandet med gull detaljer ! Hva tror dere? Flere som får mer og mer sansen for litt nyere farger? Jeg har jo alltid vært glad i beige og de typiske jordtonene, så at dette er en fin match er ingen tvil! Denne fargen synes jeg er helt magisk å blande med blåtoner også!

Med høsten er det alltid ekstra stas å fornye? Det skal ikke så mye til, et par putetrekk i sofakroken, et tøft nytt håndhånkle på badet eller noen lekre spisebrikker – ja, stort mer må ikke alltid til for å få en litt annen touch.

Håndkle 30×50 finner du HER , badehåndkle 70×140 finner du HER  og Baderoms matte finner du HER

Hos Ellos finner du alltid noe, om du liker det skapet, maskulint, enkelt, lyst eller romatisk, you name it! De har alt. Tipsene mine idag er alle hentet fra dem, og er ikke collage fine? Ellos Home har noe for alle, og prisene er det heller ingenting å si noe på. Vil du se mer?  Sjekk ut alt det fine EllosHome har HER og klikk deg hjem noen sprek nyheter for høsten du også!

 

-Ved bruk av rabattkode 405408 får du 30% de dyreste varen (gjelder ikke møbler) frem til 31.8.19

Vel, jeg driver å pakker I full fart her, mye som skal på plass! Vi sees, og om noen dager skal jeg vise dere verdens lekreste sofakrok!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment