Mange på liten plass.

God søndag! Ja, denne helgen har virkelig bare løpt avsted og vi har ikke gjort annet enn å ta helgen knusende med ro. Jeg er mer og mer sliten nå og merker det skal bli helt fantastisk å faktisk bli ferdig. Magen er tung, bekkenet er ikke samarbeidsvillig og jeg blir bare trøttere og trøttere… Generelt føler jeg at kroppen jobber hardere og hardere for å holde seg i gang. 

Jeg har fått skikkelig «redebygging» draget over meg, kanskje jeg gjør det for å bruke tid, uansett blir det godt system ut av det. Jeg har ryddet loftet, bodene og samlet en haug med «søppel» i garasjen som mannen skal kjøre på dynga… Når det er gjort kan jeg få system der også… Det er helt utrolig hvor mye shit vi har tatt vare på bare siden jeg flyttet inn her, det er ikke rart at folk klager på dårlig plass når man fyller opp halve huset med ting man absolutt aldri bruker.   

Idag fikk jeg for meg å lage system i skap og kurver på badet, og fy filleren såååååå deilig det var å ENDELIG få det gjort! Jeg har ofte fått spørsmål på hvordan jeg klarer å ha plass til så mange som vi er når plassen ikke er større… Vel, her bunner alt ut i praktiske løsninger og det å tenke bruke vennlig, noe som er viktig med 4 barn i huset. Kim sin datter bor jo hos sin mor og er her kun en langhelg annenhver uke, så det er mine barn som tar plass, da det er de som bor her over 50 % av tiden. 

På badet har jeg valgt å sette opp skap der det går og en benk over maskinene slik at jeg har et sted å jobbe, samt ha ting på. 

Badet pusset jeg opp når jeg flyttet inn, men hadde jeg hatt ubegrenset med penger før jeg gjorde det hadde jeg valgt å slå veggen mellom toalettet og badet i andre etasje ned og hatt et stort bad/ vaskerom.  Vi har ofte vært innpå det å gjøre dette, men jeg må ærlig si at det sitter DYPT å bruke 250 tusen på en slik jobb når vi ikke vet om vi kommer til å bli her. Hadde det kostet halvparten hadde jeg kanskje vurdert, men per idag har jeg bare slått det fra meg. 250 tusen er MYE PENGER på et bad i et slik hus som dette. Det begrenser seg hva man får igjen, og 250 tusen tror jeg ikke at badet øker taksten med alene, da det ellers er nytt per idag. 

Jeg rivde ut alt som var på badet i huset når jeg overtok det, og nye vegger, fliser, innredning og el-anlegg ble nytt her inne. Det som skal gjøres er å male skapdørene på de skapene jeg har satt opp et strøk til, kanten under listen på badet og en ende kant på siden av vaskemaskinen. Utover det er ALT ferdig.

Badet ser litt trangere ut enn hva det er, da jeg ikke har rett linse å ta bildet med. Stellebordet vil vi bytte til et med dører, men ennå venter vi på det.

Jeg har valgt å bruke benken til å ha håndklær på, og ved å kjøpe seg håndklær i samme farge som resten vil det aldri virke rotete.

Badet og toalettet henger vegg i vegg, og det som er overraskende praktisk ved å ikke ha alt i et rom er at når ungene må bruke toalettet eller bruker dusjen er enten badet ledig eller toalettet ledig.

Gulvet på toalettet er bare folie i marmor look, og dette rommet var ekstremt billig å få i orden- KUN 500 kr!

På toalettet skiftet jeg ut selve klosettet, men ellers var det heeeelt greit,!

Det som er viktig når man er mange på liten plass er å ikke bruke hyller, kurver og plass til annet enn hva som blir brukt!

Jg håper dere har en deilig søndag! Kos dere maks!

Leave a Comment