Mannen har blitt kastet ut av rommet og ned på sofaen.

Hei og hopp du gode, fine og deilige mandag! Nå er det tid for å få nok en uke med oppgaver unnagjort – det er ikke det at det står på for lite ting å fylle dagen med. Jeg skal idag jobbe konstant frem til klokken bikker 12:30, deretter setter jeg snuten mot Sarpsborg for å bli «fin» jente. Nå som jeg er gravid er det ingen hemmelighet at jeg føler meg litt utenfor min egen komfort sone, jeg føler meg skikkelig «stor» i magen, og siden jeg ellers er tynn er det ikke enkelt å finne tøy som passer utenom komfortable  joggebukser og kjoler. Det som passer i magen, passer ikke i låra, det som passer på låra passer ikke i magen. Dere forstår sikkert frustrasjon og mange kjenner seg sikkert igjen.. haha.. -DET SKAL IKKE BLI LETTERE. Lagt ifra, magen skal jo bli flere ganger så stor og det er utover og fremover nå den skikkelige babykulen skal komme på plass. Vel, den er velkommen altså, skikkelig velkommen også!

Over til overskriften… Her hjemme har det ikke vært bare enkelt å være mor og far, for far har blitt kastet på sofaen. Slik kan det gå, og spesielt skjer det nok ofte på denne tiden av året. Kim har vært skikkelig dårlig, hostet som en GAL og det har vært fysisk umulig for meg å ligge siden av han å sove. Sant skal sies at jeg har tilbydd meg å sove hos en av ungene ( de har begge dobbeltseng) , men han har ikke ønsket å sove noen andre plasser enn sofaen. Hostesaft har gått ned på høykant og jeg har vært sjåfør hver dag nesten, med trekant på pakka kan man nemlig ikke kjøre bil.

Denne uken har de eldste dratt tilbake til sin far, og V er levert tilbake til sin mor. Noe som vil si at vi bare har Lila. Jeg er skikkelig sliten på sjåfør yrket, for Olíver har hatt avslutning på fotball for sesongen og det i motsatt by. Mathilde trener turn i andre enden av byen og itillegg har det vært kjøring hit og ditt fra morgen til kveld! Jeg kan idag forstå mine foreldre sin frustrasjon når jeg var den som maset om å hentes her og der som ung. Den gangen husker jeg at jeg synes mamma og pappa var skikkelig «dumme» om de ikke hadde tid til å kjøre meg, idag skjønner jeg de sååååå godt!

Utover normale hverdags » problemer» og fulle timeplaner har jeg startet på prosjekt -adventskrans. Jeg elsker all inspirasjonen som folk deler på nettet om dagen, det er så mange flinke sjeler der ute at jeg blir helt tullete overgiret av å se alt!

Ei som har inspirert meg iår (og i fjor)er moas_home på instagram. Dette er en konto som gir meg julefølelse hel ut i fingertuppen, denne dama er rå! Julen fremstår som et lite eventyr igjennom hennes bilder.

Dette er min inspirasjon til årets adventsstake. 

Kanskje jeg rekker å få litt ferdig slik at jeg kan dele bilder med dere allerede etterpå!

Vi sees litt seinere – nyt mandagen! 

 

( Alle bildene i innlegget er hentet fra profilen moas_home på instagram- sjekk profilen hennes å la deg inspirere) 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment