Mannen har pyntet med årets julepynt!

God 1.søndag i advent. 

Nå har jeg fått festet den siste kransen for idag. Jeg har fått helt dilla på å lage dem, og jeg elsker å gå på tur å klippe med meg naturen hjem for å lage de selv. Ulike størrelser og varianter, ingen blir helt like og det sjarmen. Imorgen skal jeg kjøpe noen STORE koksgrå sløyfer også, slik at to av dem får pene sløyfer i kransen. Jeg skal lage noen store å ha inne også, to stk, også har jeg tenkt til å lage noen små, bilder til hvor jeg skal ha det tenkte jeg å dele når jeg er ferdig. Dette er ikke bare veldig koselig å pynte med selv, men også å gi bort i små gaver nå i julen.. Har du dem ute holder de i ukevis, kanskje også måneder.

Se på de fine dørkransen min – idag fikk jeg rotet meg til bilder i dagslys, til tross for at det begynte å regne.

Jeg elsker jo at ting ruver og er stort, så jeg lager kransene store… hihi..

Huset er pyntet til Jul forran og bak, men været som ga oss julestemning frem til midten av uken er nå byttet ut med regn og vind. Jeg håper vi snart får noen blå grader igjen og frost på ruten, det er litt av sjarmen i juletiden- eller hva?

Mannen har også pyntet litt til jul, han har nemlig kjøpt både både lysende snømann og reinsdyr. hihi… Jeg har pyntet med grønt, men jeg må jo si det er litt koselig når mannen også vil være med- hihi…. Bare han ikke kommer hjem med rød, grønn og blå blinkende god jul skrift på veggen eller lys i alle regnbuens farger i takrenna er jeg glad…. Da hadde jeg ikke synes det hadde vært like «koselig» lenger.

Før jul skal pappa og mannen skifte ut verandadøren vi har kjøpt oss også.. Ting tar tid, men herreminhatt så deilig det skal bli, den vi har begynner å ha sett sine bedre dager.

Nå skal vi straks avsted i bursdag – jeg håper deres dag har vært fin og at dere koser dere med juletiden, til tross for høstvær utenfor døren.

Leave a Comment