Min egen lille verden.

God kveld.

Dagene går veldig fort, og her har den gått til trening og jobb store deler av dagen. Hverdagen er noe av det beste, det er ingen tvil! Arbeid kan gjøres, timeplanene fylles opp med fulle dager med mye «volum».. Det er så deilig!!

Jeg har noen spennende prosjekter på gang, og allerede denne måneden skal jeg dele flere med dere! Dette er innenfor interiør, bolig og hjem. Nå er tiden kommet for å skape det lunt og trivelig rundt oss, og at dette er den tiden på året jeg er mest kreativ er ingen hemmelighet! Jeg DIGGER å ha 100 baller i luften, det er noe med den følelsen det medbringer.

Jeg driver å skal ordne garderobeskap til barna, nye arbeidsbenker, søskenrommet til Lila og Vanessa blir helt annerledes og vårt rom vil få en helt ny plassering! Altså-gled dere! Tillegg er jeg ekstremt glad i å lage mat, og det fra bunn, så utover nå skal jeg prøve å ha ihvertfall en dag i uken hvor jeg deler en deilig oppskrift med dere.

Kontoret mitt! Det å ha en egen plass å arbeide fra er så deilig! Før var dette en bod i trappegangen nede – lite vitner om det nå lenger. Litt rustikk og kult ….

Maling og tepper gjør ekstremt mye, jeg tror denne fornyelsen kanskje kostet en tusenlapp, ihvertfall ikke mer. Det deilige er at jeg får sittet i fred, lukket meg bort fra verden og fokusere på det jeg skal. Denne plassen har nesten blitt min egen lille «verden» – og enda bedre skal ting bli! *smiler*

Nyt kvelden !

 

Leave a Comment