Min største kjærlighet i livet, startet for over 12 år siden.

Kjære gud, hvor har tiden blitt av. 

Det er 12 år siden jeg gikk å ventet på mitt første barn og skulle bli mamma for første gang. Jeg husker det svangerskapet så godt, nettopp fordi det var reisen i livet hvor jeg ventet mitt første barn. Min fine vakre og «lille» gutt, som nå nesten har tatt meg igjen på lengden. størrelsen på skoene forteller meg at de små søte «tottelottene» han en gang hadde ikke lenger er små, de er nå bikket 41 og han er ikke lenger en liten gutt. Om et år på disse tider nærmer han seg tenåring og jeg får nesten vondt i magen bare av å tenke. på det.

Min altfor kjekke sønn, min første kjærlighet i livet, hvordan har det seg at han begynner å bli så stor. Per dags dato snakker jeg til han som en liten gutt, jeg husker hans første skrik som om det var i går… Vårt første år sammen, tiden hvor han var det eneste lille vesenet jeg hadde satt til verden. Nå er han snart storebror til 3 søsken og i tillegg har han to bonus søstre… Han som ikke likte å bade, som hatet å vasket håret, han som nekter å la meg gre håret hans, han som gråt når jeg gikk og han som aldri ville ut av fanget mitt.. Nettopp den gutten står på badet med låst dør, han spiller musikk så veggene flytter på seg, han lukker døren så vi må banke på, han er skoleflink og så omsorgsfull. Han er sterk, hjelper meg å bære handleposer og den søte lille stemmen er byttet ut med en skikkelig grov røst.

Tenk nå skal min fine lille vakre prins bli storebror- igjen.

Et lite lag av jenter har kommet etter han, Mathilde er han sin gode venn og Lila hans lille hjertestein! Amie, hun vil nok bli hans lille goíng.

Olíver, Mathilde, Lila og Amie – Ikke i min villeste fantasi tenkte jeg for 12 år siden, når jeg gikk der gravid med Olíver at jeg 12 år seinere skulle gå gravid med mitt fjerde barn…

Jeg er denne gangen kanskje noen erfaringer rikere, men når jeg ser hvor fine mine tre barn er og har blitt vokser jeg 100 hakk! Noe sier meg at noe har skjedd med kvaliteten på bildene de siste 12 årene også? haha…

Idag kom pappa (Kim)hjem med verdens fineste lille kjole, hårbånd og sko til sin kommende prinsesse ! Overraset meg skikkelig, noe så søtt.. Siden Amie ikke hadde noen kjoler sørget han for å løse det problemet – hun skal nemlig pynte seg til påsken..

-Om 12 år har jeg kanskje barnebarn ? Hvem vet ? 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment