Mitt perfekte GLIS.

Reklame. 

Hele tre måneder har gått siden jeg hentet hjem mitt lille glis, og denne vinteren har virkelig vært en god vinter å få prøvd ut bilen på. Jeg har hatt mange biler til min «unge» alder, men jeg kan med hånden på hjertet si at dette er min favoritt. Den er lettkjørt, komforten er upåklagelig og plassen perfekt! Og i tillegg er den drit kul, gjett om jeg gleder meg til å få på sommerdekkene …

For meg som har mange barn, som ofte skal hit og dit er plassen denne bilen gir meg virkelig et must. Treningsbager og skolesekker, vogn, bilseter osv. Bilen er aldri tom, men jeg har alltid plass til det jeg trenger og barna sitter veldig bra i baksetet.

Jeg har valgt S line pakken på bilen min, med automat og skinninteriør. Bilen er sort og bakrutene er dempet litt i sort de også. Jeg valgte alt på bilen selv og fikk den skreddesydd slik som jeg ønsket hos Dahles auto i Fredrikstad. Alt i alt er bilen rett og slett perfekt.

 Dahles Auto Fredrikstad har har forresten en egen kampanjeside. Der finner du gode tilbud på flere av deres modeller. Du kan selv klikke på linkene under for å lese mer om tilbudene på de ulike Audi-modellene, slik at du kan sikre deg din drømmebil til en god kampanjepris.

Besøk Dahles auto Fredrikstad ved å trykke HER.

 

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment