Morgner som dette….

God morgen. Her skinner solen og lyset gir et pent lys inn igjennom stue vinduet.Vi har hatt en rolig start på morgenen, jeg har betalt regninger og Lila har ligget å sett på Karsten og Petra- hennes favoritt filmer. De eldste ble kjørt på skolen etter en tur innom bakeren, der fikk de velge seg ut en deilig baguette til lunsjen sin- namnam…

Jeg synes det er deilig med rolige morgner, det gir en bedre start for alle. Det å stå opp for meg selv, ta en varm kopp te eller latte før huset våkner er en av de beste følelsene jeg vet om. Lysene blir tent, «God morgen Norge» ruller over tv-skjermen og dagen kan starte. Tøy til barna blir lagt frem, leksene for dagen før blir sett over, og før klokken runder 08:00 er små og store ferdige og klare for å starte dagen.

Idag skal jeg gjøre litt om her hjemme, ikke noe «store» greier, men jo nærmere julen kommer, jo mer vil jeg ordne. Nye blomster skal handles inn, brettene skal danderes, vinduer skal vaskes og kaker skal bakes!

Lila skal leveres til lunsj i Barnehagen, jeg tror hun har godt av noen timer med full fart de neste timene nå. Hun var mye hjemme sist uke, og ikke vært i barnehagen siden torsdag. En lang og deilig helg med ro for den lille kroppen var nok godt for henne.

Jeg håper deres da blir skikkelig fin, så sees vi mer litt seinere idag. <3

Leave a Comment