Nå er det fint, nå!

Reklamelinker // innerommet.no

Etter X -antall uker er stuen endelig komplett!  Vi har lenge hatt møbler som ikke har gitt oss god nok plass, og nettopp dette var avgjørende for at vi ønsket å skifte ut det vi hadde. Utseende og stilen var jeg på ingen måte misfornøyd med, men vi hadde ikke plass og siden vi har en avlang spisestue valgte vi å gå for et større bord. Noe jeg er ekstremt glad for! Vi blir jo en til og vil når han vokser til være 7 mennesker rundt middagsbordet, plass til oss og gjester er og var derfor veldig viktig. Nå er det plass til 12 mennesker rundt bordet og det er en drøm!

 Spisestuestolene er også «to die for! Fy fillern så gode de var å sitte i, for ikke å snakke om kule å se på!

Jeg skal dele mer bilder på møblene, mer mer detaljert informasjon- men for alle som spør og lurer er stolene fra Innerommet og er nå satt ned til under 1000 kr pr stk. Praktiske for barnefamilier og familier som liker enkelt vedlikehold. Stolene er nemlig i et skinn likende materiale ( mikrofiber)  og super enkle å vaske av – en drøm rett og slett!

Stolene finner dere HER. De er høye i ryggen så ryggstøtten er upåklagelig. Spisebordet er 110 cm bredt og nesten 3 m langt.

Det nye salongbordet er også på plass! SUPERDUPER praktisk! Det er to små bord som er under som enkelt kan flyttes, dras ut og i tillegg brukes som hjørnebord osv. Når vi sitter alle i salongen kan vi enkelt få plass til mat og glass uten å måtte flytte det som står på bordet rundt i rommet. Det er på en måte tre-i-ett bord! Finnes HER hos innerommet.

Nå skal vi til Sverige å handle brus og kjøtt! Hver andre uke gjør vi det og det er jeg såååå glad vi har muligheten til, for jeg er over gjennomsnittet glad i Pepsi Max ( vet mange kommenterer dette, men jeg røyker ikke, snuser ikke og er generelt sunn så brusen unner jeg meg)

Vi sees mer seinere, jeg bare MÅTTE innom for å vise dere de fine nye møblene våre!

Leave a Comment