Nå er han 12 år!

Det er så rart, det er nesten litt vemodig, men det er også veldig-VELDIG fint!  1.3.2007 var dagen som endret mitt liv for bestandig !

Idag for nøyaktig 12 år siden tittet en liten gutt frem og jeg ble mamma. Blå øyne, liten nese og verdens beste hånd grep for første gang min. Følelsen av å bli mamma for aller første gang vil alltid følge meg som verdens fineste følelse! I 9 måneder gikk jeg å ventet, 17 år og uerfaren. Likevel er det ingen ting annet i livet jeg noen gang ville byttet rollen min ut med. Det å bli mamma var starten på et liv, og ikke bare mitt, men den «lille» gutten min sitt.  Sammen ble vi som hånd i hanske, Olíver var og er den snilleste personen jeg kunne hatt i livet mitt. Han var min skygge, min stolthet , og vi var så å si umulig å skille fra hverandre. Jeg gråt, han gråt hver eneste gang det var en overnatting vekk fra hverandre -vi gråt!

I disse 12 årene har jeg vokst på rollen min som mamma hver eneste dag, og den fine lille gutten min er ikke lenger så veldig liten.

Han har straks tatt igjen meg, men likevel ser jeg på han som min lille-lille gutt!

Min stolthet i livet, det beste uplanlagte valget jeg noen gang har måttet ta. Jeg takker Gud hver eneste dag for at nettopp denne gutten er min sønn.

Snill, omtenksom, sta, godhjertet og hjelpsom – det er noen av ordene som kan beskrive nettopp Olíver!

Kjære Olíver !

Gratulerer så mye med 12 år dagen din! Dette er ditt SISTE år før du runder inn i livet som tenåring og med en klump i halsen og tårer som presser seg på er med et stolt mammahjerte jeg idag kan takke deg for at nettopp du kom inn i livet mitt.

Jeg er så stolt av deg, av hvem du er og alt du er! Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive og håper at du får en kjempe fin dag! Til søndag er det Jump-land med guttaboys og til mandag er det avsted for å kjøpe gave til deg! Nå er du kommet dit at penger og gavekort på PS4 er det ENESTE som gjelder!

Hipp hipp hurra for deg gutten min! Verdens fineste sønn, verdens beste STORE bror! Jeg…Eller VI elsker deg høyere enn du noen gang vil klare å forstå !  Kos deg med pappa, onkel Cato og Mathilde idag! Jeg savner deg og gleder meg til å få deg hjem til meg igjen!

Verdens fineste sønn-  takk for at du ga meg meningen med livet mitt! Hipp hurra for deg, min kjekkas!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment