Nå følger han oss igjen!

God kveld kjære lesere. Ja, her har det gått i 110 siden morgenen. Vi har stort sett vært inne, jeg gikk en lengre tur med Lila når hun skulle sove og når jeg kom hjem var det bare å kaste seg rundt på husarbeidet. Imorgen blir det masse interiør bilder, men å få hjemmet på stell etter så MYE rot har vært et evig prosjekt.

Idag har vi opplevd noe vi anser som ikke bare fullstendig upassende overtramping på privatlivet, men også en tur jeg anser som ubehagelig.

Jeg nevnte i fjor at vi hadde upassende besøk på døren midt på natten og på kveldstid, når våren og sommeren kom roet dette seg-heldigvis. Idag startet det igjen, og personlig synes jeg det er skikkelig frekt. Jeg merket det først når jeg gikk på tur med Lila idag. Først når jeg kom på sletta kom en mann gående bak meg, først tenkte jeg ikke på det, men så kom han nærmere og nærmere innpå og når jeg stoppet opp med tlf min og «latet»som at jeg skulle stå stille litt. Han stoppet opp 4 m bak meg og bare ble stående. Gikk jeg ti menter gikk han det samme, og slik holdt det på. Jeg tittet bak meg flere ganger og spurte om det var noe han lurte på, han så bare tomt på meg å sa ingenting. Det var såklart en smule ekkelt, men slik provoserer meg mer enn det skremmer meg.

Når jeg kom hjem med Lila satt jeg henne helt oppi vinduet der jeg holdt på med vinduet åpent. Aldri før har jeg våket så konstant på en vogn som idag, men slik ble det.

Det tok ikke mer enn et par timer fra vi kom hjem til de minste jentene kom å sa det stod en mann på verandaen. Kim løp i kanonfart ut, men fikk ikke tak på han.Dessverre oppdaget han at vi så han så han fikk et forsprang, men prøvde seg igjen og denne gangen KLIKKA jeg! Altså, absolutt IKKE å anbefale å snike seg opp på tomta til en hormonell og gravid dame. Jeg så rødt, løp ut i bare sokkene og hylte til han for full hals! Nå er jeg nesten hes!

Både Kim og jeg har siden sittet å fulgt med, men om det blir samme som ifjor begynner han nok å banke på rutene og dra i håndtakene når kvelden kommer og vi har lagt oss. Det er ikke for ingenting at vi har skall sikringen på når vi sover og at jeg ALDRI sover med døren igjen!  Jeg sover ikke tungt, og våkner bare Kim snur seg så jeg kommer til å ligge med ett øye åpent i natt for å få tak i denne idioten. Nå er jeg lei av små «drypp» på at en annen person følger oss, tenk om jeg hadde vært av den «redde» typen, da hadde dette skremt livet av meg. Slik situasjonen er nå er jeg skvetten, men jeg blir mer sint enn redd. Sikkert adrenalinet som blir overeksponert i kroppen når man føler de man er glad i blir redde. Lila og Vanessa ble skikkelig redde stakkars, Olíver og Mathilde synes det er skikkelig vemmlig- så om målet er å skremme meg burde det skje når ungene ikke er hjemme og jeg evt er alene.

Vi ser ann dette en dag til, fortsetter det må vi til slutt kontakte politiet. Enn så lenge har vi sagt ifra til naboene, slik at de også kan følge litt ekstra godt med.

Det er ingen som synes det er koselig å bli beglodd i sitt eget hjem eller forfulgt på tur….

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment