Nå har jeg sommerfugler i magen!

God kveld i stuen! Ja, så var denne lørdagen rundet av til kveld og vi ligger mette og fornøyde på sofaen.

Den uken som var fikk jeg 100 gode meldinger på tilbygget vårt og planene våre her, men noen skal og MÅ alltid vri det jeg skriver til noe annet. Egentlig skal jeg holde kjeft og bare la folk snakke, men noen ganger blir jeg så mettet på å «smile likegyldig» at jeg også ønsker å frese tilbake.

 Nå skal jeg snakke for meg uten å legge til Kim sin mening, slik at folk som ønsker mitt svar får mitt svar.

I mitt liv har jeg levd både høyt og lavt, jeg har tatt meg vann over hodet og jeg har lært. I 2016 kjøpte jeg dette hjemmet, et hjem jeg personlig er mer enn jeg kan beskrive stolt over. Dette hjemmet er mitt, jeg kan sitte med dette hjemme uansett hva som skjer i mitt forhold eller arbeidssituasjon. Godt forklart, her bor vi trygt. Hvorfor jeg ønsker å bygge på? Vel…. Jeg traff min kjære, og han kom med «bagasje» og sammen skaper vi et lite mirakel til. Dette huset passer perfekt for en familie på 3-5 personer, men ikke 5-7 når det kommer til soverom. Siden så å si halvparten av de som bor i rekkehusene oppover her har bygd på ønsket jeg å kaste meg på den muligheten. Hvorfor det fremfor å kjøpe nytt hus? Jo det skal jeg si litt om…

Først og fremst, jeg var tidligere i høst i banken og fikk vite hva jeg kunne få i boliglån for et eventuelt nytt boligkjøp, og planen var å kjøpe et hus. Vi dro på 4-5 visninger, men absolutt ingen av boligene ble aktuelle. I tiden etterpå har vi valgt å løse det vi kan i dette huset, slik at vi slipper å stresse med et nytt boligkjøp. Plutselig slipper jeg en bombe om at vi har kjøpt oss et nytt hus, men det kan også skje at vi bli her noen år til. Jeg elsker dette hjemmet, og jeg selger ikke huset mitt for å bevise for en haug av nett troll eller nysgjerrige usynlige folk at jeg kan få meg et større boliglån eller boligflate. Jeg selger den dagen vi står med et prosjekt eller hus vi ikke klarer eller vil si fra oss, ikke et sekund før.Vi har vårt budsjett å se etter bolig på, andre har sine.. Det at vi velger å bygge på til å begynne med er ikke fordi jeg prøver å skjule noe, eller skygge over noe.. Det handler ene og alene om at her har vi det bra, dette huset er slik vi har ønsket å få det, og inntil noe annet blir aktuelt vil vi fortsette å bo her, smile over dette hjemme og skape våre minner og gleder her. Jeg har bestemt meg for å heller slippe bomben den dagen, den tiden det skjer, ikke et eneste sekund før

Inntill jeg slipper bomben blir huset bygget på og vi skal kose oss med å gjøre denne boligen enda bedre for oss.

Jeg har nå pyntet stuen klar for bursdagsfest imorgen! Mathilde skal ha bursdag festen sin her, og femten 10 åringer skal fylle stuen. Tema er «julebord» … Og jeg håper det er ei fornøyd frøken som ber inn til fest imorgen!

10 Års bursdag- jubileum for verdens fineste Mathilde min!

Det står taco på menyen og masse kaker,brus og godis!

Jeg håper dagen deres har vært fin, vår har vært magisk og den uken som kommer nå har virkelig ført til at jeg har fått sommerfugler i magen! Så her gjelder det å få dagene denne helgen til å gå fort.

Nyt lørdagskvelden, vi sees imorgen! 

Leave a Comment