Nå kan man se en helhet!

God helg kjære lesere! 

Her hjemme går ting veldig unna nå,  jeg bruker mye tid på å stokke, brette og få på plass tingene våre… Det tar alltid mye mer tid enn man først tror, men likevel er jeg overrasket over hvor bra alt blir – jeg koser meg!

Jeg synes virkelig rommene til ungene blir så fine og Lila sitt er vel det jeg har kommet lengst med. Pga vi skal ha inn vegg-til-vegg tepper på alle de 4 rommene må vi vente til det er på plass til uken før vi får inn senger og garderobeskap. Det å få ting helt ferdig og ikke slurvete utført er så utrolig viktig. Jeg gleder meg sånn skikkelig til å vise dere helheten, for enn så lenge ser dere bare en liten del av rommet til Lila. Lila og Vanessa skal nemlig dele rom ( vi har jo Vanessa bare annenhver helg ) så jeg har plassen i andre enden fri for hvor dere garderobe, dukkehus og to senger kommer opp!

Nå kan dere likevel skimte hvordan stilen faktisk blir, så jeg tenkte å vise dere noen søte bilder! Mer kommer når sengehimler, senger, skap og vegg-til-vegg tepper er på plass!

Denne helgen står rydding og flytting på planen, så følg med- mer bilder kommer !!! Håper dere synes det er kjekt å få være emd på denne reisen også!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment