Nå skal vi hjem.

God mandag kjære lesere!

Nå sitter jeg i bilen på vei hjem fra Ålborg, en rolig og opplevelsesrik tur med mine to fine gutter. Jeg  skal dele mye fra turen med dere denne uken, men nå ville jeg bare innom for å ønske dere en fin start på uken. Vi kjører i land i Oslo først i kveld, så vi skal ha noen timer på sjøen nå før reisen er helt over. Noe sier meg at det blir mye godis og brus på meg de neste timene, ikke akkurat veldig sunn start på uken, men men.

Jeg har faktisk sovnet før 22 hver kveld nå, og sovet til 07/08 hver morgen, deilig og ekstremt godt for kroppen. Jeg har virkelig vært helt skutt, vi har jo vært på farten fra 09/10 hver morgen og ikke satt oss ned for kvelden før klokken har vært nærmere 20/21. Vi har fått opplevd mye og hatt noen kjempe fine dager i Ålborg, byen har virkelig overrasket meg- lille Danmarks Paris, det er helt sant i hvertfall.

Nyt dagen, så sees vi når jeg er i land igjen. Nå skal jeg bruke timene på å få noen saker på plass for uken og generelt. Noe sier meg at jeg har god nok tid til nettopp det her jeg sitter.

 

Leave a Comment