Nå vil jeg det skal si PANG!

God tirsdag! 

Jeg tripper rundt og venter spent, imorgen starter jeg nemlig på uke 40 !

Lillebror i magen har det kjempe fint, han vokser, er aktiv og nyter livet i sin lille hule.. Mammaen er det litt verre med, hun er en UTÅLMODIG høygravid mase «kjerring» .. hihi .. Neida, joda…Neida, men det er jo slik at når man kommer så langt som det jeg har nå begynner tålmodigheten å minske og man venter jo på enda mer smerte. Ironisk nok er dette smerten jeg fryktet frem til uke 36, men nå, ja nå vil jeg bare at det skal si PANG!  Maserier er bare frustrerende og vondt, de fører på en måte ingen vei og nettopp det er så kjedelig -spesielt nå.

Det var nok meningen at vi skulle klare å komme oss på plass, få unna det som skulle gjøres og lande. Akkurat det er jeg takknemlig for, og at lillebror trives i magen er jo helt fantastisk – kroppen min gjør tydeligvis en GOD jobb. *smiler*

Det små tøyet hans er nå vasket rent, håndklær brettet i lyseblått og hvitt, og de søte små bleiene ligger i kurven.

Jeg har aldri fått «store» barn, så jeg lurer veldig på hvor stor Victor viser seg å være? Matlysten min har vært helt på topp siden slutten av november og jeg har vel ei heller ikke hatt så «stor» mage som nå før. Alt i dette svangerskapet har vært annerledes, så at ingen svangerskap er like er IKKE tull, for mine svangerskap har vært ulike alle sammen.

Her skal jeg fortsette å «vugge» rundt idag… Mange har spurt om bilder av rommet til Olíver, så jeg tenkte kanskje å få knipset noen bilder derfra også! Den som venter får se ….

Vi sees seinere, nyt denne deilige vårdagen! 

Leave a Comment