Når det stormer som verst!

Kvelden kom fort denne søndagen og dagen igår ble brukt med barna. Før helgen landet jeg to nye avtaler for denne bloggen og den kommende uken nå starter en reise i denne blogg-verden jeg aldri før hadde turt drømme om! Lille meg, hvordan er det mulig, men mulig er det!

Jeg har valgt å tenke positivt når det kommer til bloggen min, og gudene skal vite hvor fornøyd jeg er for denne plattformen. Likevel er det noe jeg føler jeg må gjenta, akkurat som noen er født med null forståelse for andre mennesker. Nemlig NETTMOBBING. For et par uker siden gikk politiet ut med beskjeden om at æreskrenkelse osv burde anmeldes, at nettmobbing skulle bli slått hardt ned på!  Jeg tror ikke nettmobbing vil forsvinne, man dreper hverandre for småtteri, men jeg håper denne plattformen kan redusere nettopp hva som er verdt å mobbe oss for.

Jeg har den siste uken motatt flere ti -talls hat meldinger, og jeg ser dessverre at en spesiell skiller seg ekstra godt frem. Hvofor? Jo, fordi IP- adressen er den sammen på flere.

Meldinger på hvor stygg jeg er osv får jeg hele tiden, samt hvor «uekte» kroppen min er. Jeg har vel svært lite til gode å få servert og for å være ærlig betyr det ikke noe for meg om en haug av damer sitter å gjør seg vondt av mine silikonpupper eller restylane lepper. Vi lever i 2017, på tide å forstå at man kan kjøpe seg ny kropp om man ønsker det idag.

Det jeg setter hardt ned på er barna, nettopp de skal ikke gå varmt over tastaturet til folk fordi de velger å lese en blogg de ikke liker personen bak. Det er stor forskjell på at folk velger å IKKE like denne bloggen fordi at de mener jeg er «dum»,og det at de beskylder meg for å være en dårlig mor eller skriver stygge ting om barn som uansett hva er uskyldige barn!

Jeg forguder mine barn herifra til andre siden av kloden, jeg hadde gjort hva som helst for dem. Hadde Mathilde eller Olíver sagt de ikke ville bli vist på bilder hadde jeg heller ikke gjort det. Hadde de sagt at jeg skadet de ved å dele bilder, vel da hadde jeg stoppet på sekundet. Det er ikke bilder som skader mine barn, det er de som sitter å trekker i negative tråder for å vinkle vårt liv til noe annet enn hva jeg skriver og hva det er. Det er nett-mobberne bak nettopp mobberens tastatur som er de som er ille, og nettopp de kan jeg ikke fjerne de fra for de er over alt! Jeg ønsker ikke å fjerne mine barn fra denne bloggen, jeg har delt i over 7 år, de har på en måte vokset opp med bloggen… Mange mener de vet alt om mine barn? La meg spørre; Vet dere hva det beste min sønn vet å spise? eller hva han trener annet enn fotball? Hva gjorde vi annet enn at jeg vi spiste frokost og hentet i bursdag sist helg? Nei, det gjør dere ikke nettopp fordi ALT blir ikke delt, men små hyggelige bruddstykker som jeg som mor synes er hyggelig å dele. Deler av dagen vår som kanskje andre kan kjenne seg igjen i, det er hva jeg deler og det synes stort sett alle er hyggelig også.  Jeg synes det er langt mer urovekkende om de som sitter å mobber oss på forum og andre «sladder» plasser har barn, enn at jeg har som velger å blogge. Jeg mobber ingen, deler ikke noe stygt om noen og lærer barna mine hva de nettopp ikke skal – sitte slik som nettmobberne faktisk gjør. Jeg har tatt dårlige valg flere ganger i livet mitt,men likevel har jeg valgt å vokse på dem, ta lærdom å se fremover.

Jeg vil fortsette å dele små hverdagsglimt fra hverdagen, men etter videre samtale med Kim har vi nå besluttet å gi dere nettmobbere hva dere ber om! Mindre å «ta» oss på…. Heldig er jeg for samarbeidspartnerene jeg nå har vil gi meg 100 x mer spennende poster å dele enn bare mitt og vårt!

Dere klarer ikke fjerne oss helt,for med reisen til drømmehuset, prosjekter og alt annet som står i kø for å deles…Vel, så tror jeg likevel det å finne mye på barna dere som mobber kan bruke i forumene deres vil bli vanskelig HER inne samt på min åpene instagram konto.

Vi sees imorgen! For en uke dette blir!

 

Leave a Comment