Se så fint treet ble….

God lørdagskveld, og deilig er den. 

Her ligger jeg rett ut, overmett og utrolig sliten etter en dag med husarbeid. Vi har pyntet til jul, -nisser og rødt venter til ut i desember, men det grønne og glitrende har endelig kommet på plass og det har blitt så hyggelig her.

Imorgen skal jeg ordne andre etasje for ungene, vaske badet og toalettet, samt skrubbe gulvene som er såååå seige.. Det å starte uken med et pent hjem er noe av det beste som finnes og nettopp det gir meg masse motivasjon til få ting på stell. Til mandagen kommer ungene mine hjem igjen og da er det stor stas at rommene er ferdig vasket, pyntet og ryddet for dem! Jeg tror de kommer til å bli kjempe glade når de ser at jeg har pyntet litt allerede.

Juletreet er pyntet, og det har kommet lys i trappen, på små juletrærne og masse levende lys!

Masse pynt er satt på loftet, men det trengtes for å si det sånn…. En av de første dagene i desember får vi to nye skjenker som flytter inn, eller nye og nye… Dere har sett dem før, men de er nå på vei tilbake til stuen! Åh, det kommer til å bli så fint -så fint! Jeg kan nesten ikke vente til de er på plass -igjen! 

Trappen ble pyntet den også, jeg skal finne frem den siste hvite sokken ( mangler en) og på julaften skal disse fylles med det beste barna vet om.

Jeg håper dere får en deilig kveld. Jeg begynner faktisk å bli en smule trøtt, men så er det ikke uvanlig til å være meg om dagen. Hihi…

Nyt lørdagskvelden, vi sees imorgen!

Leave a Comment