Når hun mor piffer opp….

God torsdags morgen, sovet godt i natt?

Idag var Lila og jeg oppe før solen stod opp, kvalitetstid bare oss to. Det er ingenting som slår den deilige morgen følelsen når man ser solen stå opp. Idag håper jeg på samme vær som igår, for makan til deilig høstvær skal man lete lenge etter.

Klokken er snart 10 og jeg har allerede rukket å ta klesvasken, brettet to maskiner, ta ut og inn av oppvaskmaskinen, ryddet hele huse for rot, samt kjørt lillemor i barnehagen. Blid som en sol, men en smule sliten, Lila er ikke den som pleier å stå opp så veldig tidlig, men idag var vi oppe å hoppet før klokken var 06:30, til tross for lite søvn i natt. Det skal bli spennende å se hvordan hverdagen blir når jeg har en baby i hus også. To små go´klumper å holde fingrene i, jeg tror nok ikke jeg vil føle meg over «oppladet» noen gang.. Haha..Typisk småbarnsperioden, eller hva? Manne får ihvertfall ladet batteriene sine hver morgen, idag vekket jeg han ikke før klokken var nærmere halv 9… Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var en mann altså, haha…. Disse dagene har vært ekstremt «rare» og lit tomme, men det kan jeg si mer om siden..

Ellers har jeg piffet opp soverommet bittelitt. Jeg har nemlig fått på plass et lekkert nytt sengeteppe, vi har jo det samme i blått nede i stuen, men på soverommet trengte jeg noe «lyst» for å piffe opp rommet litt. Det er absolutt ingen sengetepper som er finere enn dette, det slår absolutt alt synes jeg.

Klesstativet skal ut av soverommet, men jeg har ikke vært flink nok til å rydde i boden under trappen der det skal stå, så enn så lenge står det på soverommet og «minner» meg på at jeg snart MÅ ta i et tak…

Nå skal jeg snart avsted et par timer, for jeg skal ta for meg et par veiledninger. Jeg har jo lovet dere noen bilder også, så jeg jeg håper å dele litt imorgen..

Vi sees – nyt torsdagen, solen og det deilige høstværet!

Leave a Comment