Når jeg er sistemann….

God onsdag! Idag har dagen vært alt annet enn rolig i mitt tilfelle, og ennå er det noen timer igjen til å jeg finne roen. Jeg satt faktisk å jobbet til langt over midnatt igår og idag blir nok kvelden veldig lik. Jeg har som sagt mange prosjekter som skal ferdig stilles før jul, og i januar har jeg to store bolig prosjekter i Oslo som skal ferdig gjøres! Kjempe moro !

Inne se det ut som julen har flyttet skikkelig inn hos oss, men nei….Det har den ennå ikke, ikke nok ihvertfall. Nå står vi på tampen av November og jeg ser at gaten vi bor i begynner å bli veldig lys og fin! Søte busker med vakkert lys har kommet på plass og noe i meg sier at vi MÅ starte vi også. Vi bor i midten av rekken og når de rundt har fått det vakkert og vi ennå ikke har kommet igang synes det skikkelig godt. ( flaut nok)

Så ikveld dere, ikveld skal jeg gjøre huset vakkert fra utsiden også! Og jeg har sittet å latt meg inspirere av de vakreste julehjem!

Kanskje du også trenger litt inspirasjon? Vel, da burde du se litt på bildene å suuuuge til deg inspirasjon du også! <3

Er det bare meg , eller er amerikanerene over gjennomsnittet flinke til å pynte til jul! De får ting så overdådig og lekkert… Jeg skulle jo hatt stort med enorme dører , stor trapp og fantastisk peis når jeg ser slike bilder

Bilde cred: liljorchtulpaner.blogspot.de Bildet 2 cred: Elle decor. Bilde 3 cred: Rachael Montgomery.

Bilde 1 cred: homeideas.co Bilde 2 cred: FG Frontgate // Forside bilde 1 furniturezz.com. Bilde 2 House beautiful. Bilde 3Nesting with Grace.

Nb! Alle bilder er hentet opp fra Pinterest.com 

Vel, jeg skal prøve å være kreativ og dele noen fine bilder fra heimen med dere litt seinere idag! Noe dere ønsker å se mer av?

Ha en deilig onsdag! Vi sees!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment