Når kan fødselen starte….

God tirsdag!

Idag har jeg vært på farten siden jeg stod opp, jeg må ærlig innrømme at jeg merker at tiden mot Victor nærmer seg med stormskritt nå. Idag er jeg fullgått 35 uker og imorgen starter jeg på uke 36, altså på sykehus språket uke 35+0 -35+6. Siden jeg fremdeles jobber mye for å få muligheten til å lande noen uker med lillebror reiser jeg til Bergen noen dager denne uken! Jobb-jobb og atter jobb og jeg elsker å ha ukene relativ fulle slik at jeg slipper å gå å «vente» så veldig på den fine lille babyen min. Jeg kan si med sikkerhet at jeg ikke har tid til å få han lillebror før jeg vi skal… Det typiske er vel at denne gangen går fødselen av seg selv og i rekord fart før termin – haha… Jeg skal ikke si noe jeg vil angre på, for jeg er redd jeg skal sitte med skjegget i postkassen da.

I går kveld ble jeg nesten en smuuule redd, for jeg er jo like langt på vei nå som jeg var når jeg fikk Mathilde. Jeg ønsker virkelig ingen prematur baby, for jeg bærer ikke store barn og nettopp derfor er jeg redd for at den skal være veldig liten om en tidlig fødsel skulle skje igjen. Victor er estimert til å ligge på gjennomsnittet og er nå godt innpå to tallet, men det er jo smått uansett syens jeg. Igår begynte takene i ryggen min å minne om litt mer enn bare «mas» og jeg fikk skikkelig ubehagelige murringer nedover som gjorde at jeg nesten vurderte å kontakte føden.. Jeg tror nok ikke jeg går fullt ut, men jeg håper han holder seg inne i tre uker til.  Det vil nok forstå hvorfor jeg på død og liv ønsker å gå i noen uker til når jeg skal dele litt mer med dere. Det er vel nå de fleste vil ha babyen fortest mulig, er det ikke? Det ironiske er at jeg NÅ føler meg i skikkelig god i formen, smertene er ikke slik de var og jeg føler at det som er nå er en naturlig del av siste innspurten… Det å vite at jeg uansett hva har han innen 1.5 mnd er utrolig deilig! – Et lys i enden av tunnelen! Tenk de som har så fine svangerskap hele tiden som jeg har akkurat nå? Åh, de er heldige de!  Jeg forstår at de faktisk nyter og koser seg, for selve reisen er jo uansett heeelt unik. For hver uke vokser det seg til å bli et lite barn i magen og man går mot noen milepæler hele tiden.!

Listen på ting til lillebror er nå så å si «ferdig»…. Babynest, vognpose, vogn, stelleveske, tepper, dyne, puter,stellebord, seng, bilsete og TØY er nå på plass! Tenk at vi nå har innredet for et nyt lite liv! Det er faktisk veldig rart å vite at en del av oss begge snart skal komme å knytte hele familien sammen i alle ledd…

Babynestet er i beige og hvitt med blonder ! Jeg skal vise dere mer seinere – det er nemlig såååå vakkert!

Nå skal jeg kaste meg rundt med et av 10 prosjekter som begynner å haste litt på tid her hjemme, vi sees mer litt seinere idag!

Leave a Comment