Når kjærligheten er et bankende hjerte.

God søndag kjære lesere! 

Denne helgen har gått fort og tiden har ikke eksistert! Vi har vært sammen med barna våre, den beste følelsen vi begge vet om.

De siste månedene har vært nokså spesielle, de har bært preg av drømmer, tanker, valg og nye eventyr som skal berike vårt liv. Vi har sett Norge på sitt vakreste, brukt masse tid med barna og hatt verdens beste år sammen -reist masse! To år har gått og de har gått fort!

Jeg husker så godt tiden jeg forelsket meg i Kim, den var spesiell, intens og magisk og den har aldri stoppet opp heller. Det å forelske seg mot alle odds har vært en skikkelig spesiell reise for meg, det å skulle «beklage» at man forelsker seg for at andre har meninger var en svak side vi begge hadde. Det tok tid, men når jeg fikk tid på meg lærte jeg at andre sine meninger om mitt kjærlighetsliv var helt uinteressante. Det er det beste jeg noen gang kunne lært meg selv, for som mor og kjæreste tror jeg ikke at jeg kan bli noe mer eller bedre, og det kan ikke Kim bli heller. Våre nære og kjære kjenner oss, og de kjenner seg selv igjen på oss noe som betyr at vi alle er mennesker lagd og bygd på følelser.

Følelsene for hverandre har bare blitt sterkere, vi er blitt helt u-adskillige, kleint som det er. *smiler*

Dere lurer på hvorfor vi ikke giftet oss i sommer? Hvorfor jeg plutselig ikke skriver som jeg burde etter alt det positive som har skjedd?

Vel…..

1+1 = 3 og vi 6 skal bli til 7!

Til neste vår melder ett lite hjerte sin lille ankomst til verden og vi skal få gleden av å bli foreldre igjen. Barna har sammen med oss vist dette i noen uker og sammen gleder store og små seg masse! VI to gleder oss! 

Planen var å vente til vi kom halvveis før vi ønsket å dele dette, men magen min kan jeg ikke skjule lenger og siden jeg har vært veldig dårlig har jeg hatt dårlig samvittighet ved å ikke svare dere ærlig på dette. Jeg har gått rundt som et levende skjellet og kvalmen har ikke vært god med meg i dette svangerskapet heller.

Vi ble begge sjokkerte når lillehjertet meldte sitt veldig overraskende *titttei*, men vi kan nå ikke være gladere og mer stolte over det lille hjertet vårt som vokser i magen. Dette blir mitt fjerde og siste barn, og Kim sitt andre. Jeg skal forsiktig ta dere med på reisen vår, og gleder meg stort! Formen har begynt å bli bedre og om ikke lang tid får vi vite om det er en hun eller han som ligger på innsiden <3

Leave a Comment