Når luftslottet blir til virkelighet !

Hei hopp i søndagskvelden! Har dere hatt en fin søndag, og helg?

Jeg sitter nå godt plantet i sofakroken, nyter det å bare sitte her og ta livet helt med ro. Jeg har prøvd å finne en serie som fenger, men etter å ha sett det meste er det lite som faktisk er interessant. Det aller meste er enten B eller skikkelig dårlig C filmer og serier….. Det er nesten så jeg har en smule kjærlighetssorg over å ha sett ferdig Side om side, den serien var så hjertelig og fin å følge med på. Ironisk nok kjente jeg meg igjen i flere av situasjonene og mannen var typisk en blanding av alle herre figurene – haha…. Han ble nesten litt irritert når jeg sammenliknet han med de forskjellige i de ulike situasjoner til tider, men hahaha…. Ja, sannheten taler jo for seg og slik er bare hysterisk morsomt.

Imorgen starter året for fullt, og selv om jeg begynte å jobbe litt smått igjen på onsdag er det uken jeg starter ordentlig. Fredagen ble spolert til sjekker på sykehuset osv pga min «snille» gravidkropp…. I denne helgen fikk jeg derfor streng beskjed om å slappe av, og det har jeg også måttet gjøre. De estimerte vekten til Victor da, og det var faktisk kjempe moro! Nå vet vi at han begynner å veie bra og ligger perfekt etter kurven sin – en liten mestringsfølelse når man ellers føler at man burde vært bedre til det ene eller andre.

Jeg er i hundretyve over tiden fremover, til uken får vi arkitekten som skal gjøre ferdig fasade tegningen våre før vi blir heeeelt enig med oss selv om hvordan vi ønsker det. Også kommer rørlegger å skal se på badet oppe, det skal nemlig igjennom noen endringer det også, toalettet og badet blir nok slått sammen der oppe tror jeg, men ennå er jeg litt usikker? Vi har dusj, vask og vaskemaskinene våre på badet og toalettet vegg-i-vegg, men vi lurer på om vi skal åpne og å få alt i ett? Hva tror dere?  Det er både praktisk og upraktisk med løsningen.. Det praktiske er når Mathilde/Olíver/Kim er i dusjen og på badet og evt doen nede er opptatt, da er alltid doen oppe ledig…. Men så er det meg å dette med å ha toalettet ved dusjen.. Jeg liker liksom å ha den i samme rom også.. haha…»luksusproblem»

Det å skulle få 5 soverom ( nesten)  i huset skal bli en fryd, og det at Olíver skal få rom nede skal bli ekstremt deilig! Gutter og gameing- noen som kjenner seg igjen i det lydnivået dette medfølger? Altså, jeg kan til tider bli gaaaaaal! Vi skal sette inn en dobbel glassdør mellom åpnignen ut til gangen og stuen, men det blir først når alt åpnes opp og blir bygget på. Da får Olíver plass til å holde på som han vil uten å ta så mye hensyn til at vi «plages» av det.. Det er så mye dette påbygget har dratt med seg for oss, så vi må nok belage oss på å bo noen uker hos mamma og pappa tror jeg…. Høygravid og med nyfødt baby oppi masse rot orker jeg ikke. Vi får først se, det kan jo hende dette går lettere enn jeg frykter, hihi…. Frem til vi får startet føler jeg dette bare som «luftprat» som jeg så fint sier til mannen, men at vi nå faktisk skal få startet er moro!  Planleggingen og veien til drømmen er jo en del av gleden det også!

Jeg håper dere får noen siste fine timer ikveld – unn dere selv litt ro og kos dere med en fin film! Vi sees!

Leave a Comment