Når timer virker som dager!

Reklamelink// interiør galleriet.

God morgen fra badet.

Jeg har jo ikke akkurat vist dere masse bilder, mer litt og litt, men nå som ting er såpass «ferdig» er det moro å vise det frem også! Badet er stort, og det å ha et så stort bad til tingene våre er nesten litt uvant. Vi ha ennå flere planer her, men det gjaldt å komme i mål før lillegutt melder sin ankomst. Nye skap, nytt toalett og dusj er på plass, og alt er malt! *smiler*

Detaljer gjør mye også på et bad! Også her inne har jeg valgt å pynte med ting jeg elsker og det er hva som alltid gjør det moro!

Jeg har satt inn et RM fat fra interørgalleriet her også, og jeg tror faktisk jeg kunne hatt det overalt! Jeg elsker det! Finnes HER. 

Utover kos og hjem har kroppen hatt det bedre. Jeg er ikke i god form og må ta time for time for å klare å holde motet. For meg handler ikke det om å ha det verst, noe noen har spurt meg om ettersom jeg har fortalt at mitt svangerskap ikke har vært så rosenrødt som jeg gjerne skulle kunne sagt.

Jeg er helt på siste verset nå, og mine nærmeste har nesten blitt sinte på meg – nettopp fordi jeg har presset meg selv til å orke mer enn hva jeg burde tillate meg selv nå som jeg høygravid slik som nå. Jeg er jo et fullstendig svangerskap nå og nettopp det gjør alt så frustrerende, jeg vil bare ha babyen min i armene mine nå. Misforstå meg rett, jeg vet at babyen har det kjempe fint og at legene vet nøyaktig hva de driver med, men jeg er så sliten av å ha vondt nå. Jeg tror alle som har hatt kvalmen, dårlig søvn, ligament smerter og skikkelig mye muskelsmerter rundt livmor som hele tiden gir kynnere og maserier vet hvor frustrende dette er med den siste uken da. Forrige fredag dro vi i full hast til sykehuset – satt ALT annet på vent, men siden har smertene gått på og jeg har bare blitt dårligere og dårligere. Dager føles så lange når man går slik, timer virker som uker og alt annet betyr plutselig ingenting. Alt blir så sårt, og et ork.. Vel, sånn er det, jeg er fleregangsfødende og det er ikke slik at man får utdelt et lykkelodd når man skal gå gravid på hvordan et svangerskap vil bli.

Vel, snart er alt over og jeg kan smile stolt over min egen innsats, og at jeg faktisk har klart det – igjen <3

Leave a Comment