Navnet på lillegutt er klart!

God søndag, går det i ski hos dere også? Her har nrk stått på siden vi var ferdig med frokosten. Jeg tror mannen så sitt snitt til å se på det når jeg ble sittende med svigermor i tlf en time. Siden har mannen sittet å sett på dette og kjenner jeg han rett blir det ikke noe annet å se på idag heller… Haha. Jeg finnes jo ikke sports interessert, men av en eller annen grunn synes jeg det er «koselig» med sport, så jeg pleier ikke si for mye på at det står på. Noen ting liker jeg å følge med på, men sånn generelt er jeg ikke så veldig opptatt av verken fotball, ski, golf eller annet. Godt mannen i huset har generell peiling på sport, for jeg har bare lært meg at det er Chelsea som gjeler innen fotball og der stopper det på en måte…

I årene fremover får mannen sin egen lille kompis å dele sport interessen sin med, nemlig lillegutt i magen. Jeg vet med sikkerhet at den lille gutten vår vil få fotball og sport inn fra babystadiet, så det skal ikke stå på det.

Tenk nå er vi bare 18/20 uker fra å skulle få den lille gutten vår i armene våre.

Navnet er klart og mange har fått det med seg allerede, det var nemlig ikke vanskelig å landet da vi begge var helt enige om det. Lilleprinsen skal hete Victor, og som sin storebror skal han ikke ha noe dobbeltnavn, det har vi blitt enige om.

Lille Victor prinsen vår. Herlighet så vakkert jeg synes navnet er. Det er jo et relativt gammelt navn som har blitt mer og mer populært med årene igjen. Jeg synes likevel ikke at dette er et navn jeg hører hele tiden. Vi har vært innom navn som Eden, August osv, men har begge forelsket oss i navnet Victor. Lila skulle jo om hun var en gutt hete nettopp det, og derfor fikk hun navnet Lila-Victoria istedenfor.

Victor spreller og sparker som en gal, og jeg føler at jeg har fått en helt annen mage nå enn sist jeg gikk gravid. Det er nesten så jeg kan se at dette er en guttemage nå, men det skyldes nok at jeg vet at det er en gutt på innsiden.

Jeg har nå planer om å ordne litt med sakene til Victor, rydde litt plass til han. Det er rart med det, men nå har lysten til å ordne plass til sakene til Victor kommet, jeg kan nesten ikke vente til jeg skal re opp den lille sengen, vaske det bittelille tøyet og å prøve trille den nye vognen… Tenk at vi skal ha en baby, det er faktisk helt surrealistisk, for en del av meg trodde Lila skulle være min siste – til tross for at vi kunne snakke om annet til tider.

Termin til Victor er 20.4 utifra ordinær ultralyd. Frem til den fikk vi 14.4 å gå etter.Vi skal ha keisersnitt, så jeg tror ikke han blir i magen til termin dagen, men det vet legene best. Bare han ikke kommer før uke 37 er jeg takknemlig.

Idag er jeg 19 uker og 4 dager gravid, så jeg er i min uke 20 ( igjen) hihi…. Jeg føler liksom jeg fikk den 20. uken to ganger, siden jeg har hatt den appen på tlf jeg hele tiden har fulgt med på, så nå gleder jeg meg til uken og ny uke skal startes på.

Jeg håper dere får en deilig søndag, vi sees mer litt seinere! 

 

Leave a Comment