NERVENE SOM IKKE SLIPPER TAKET.

God kveld kjære lesere. Åh, nå er jeg heeeelt skutt. Skutt i hodet, kroppen og hver cm av celler jeg har i meg.

Idag var det begravelse for min kjære farfar, en minnerik og fin dag, akkurat slik han hadde ønsket det selv. Jeg var jo oppe tidlig i natt og kjørte Kim til flybussen. Det er som tidligere nevnt IKKE å anbefale en gravid sliten frøken… Jeg har ikke vært meg selv i det hele tatt idag, gjespet og rent av øynene hele tiden.

Mange har spurt meg hvordan jeg synes det er å være gravid ellers, hvis jeg trekker bort kvalmen og svaret er helt enkelt -fint! Jeg synes det er fint, men jeg er veldig redd hele tiden. Selv om det hjelper svært lite, jeg sliter jo med kynnere nå som i mine tidligere svangerskap. Jeg tenker likesom hele tiden at siden jeg har fått 3 friske bra, hva er oddsen for at jeg får det igjen? Jeg er redd for dødfødsel, fosterdød i magen, jeg er livredd for blod og alt som ikke er koselig når man er gravid. Mange anonyme brukere på Instagram har sendt meg skikkelig triste skjebner og fortellinger av alt mulig leit.. Alt som er alle gravides verste mareritt blir sendt meg, og det er så leit for det gjør jo ikke godt å se eller å lese.

Man forsvinner jo inn i en boble når man er gravid, en boble som omhandler livet i magen. Det livet jeg bærer på hver eneste dag, og som jeg tenker så mye rundt. Jeg håper jeg snart får en god følelse rundt det å være gravid, for jeg har hatt så mange tøffe uker med kvalmen, at jeg går nå å drømmer om en periode i svangerskapet hvor jeg er både matglad og finner overskudd og energi !

Nå skal jeg bare finne puten, sove til imorgen og håpe at nattesøvnen blir god med meg. Foruten om at jeg har vært trøtt og sliten, har jeg hatt en veldig fin dag med barna mine. Imorgen blir en enda mer hektisk dag, så vi satser å god form og masse energi! *TVITVI*

Leave a Comment